Dr. Mihaela Bilic, cel mai apreciat medic nutriționist din România, își lansează pe 1 aprilie un nou volum, „Tocăniță pentru suflet”, la Bookfest Timișoara. Lansarea cărții va avea loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, unde Curtea Veche Publishing și dr. nutriționist Mihaela Bilic vă așteaptă cu drag începând cu ora 19:00. Oficiile de gazdă vor fi făcute de jurnalista Brîndușa Armanca.Afis lansare Bilic A2_screen-01

Cartea “Tocăniţă pentru suflet” semnată de dr. Mihaela Bilic, este un amestec delicios de sfaturi şi mici secrete de nutriţie şi gastronomie menit să aducă o perspectivă complexă asupra aspectelor pe care le ocupă mâncarea în viața noastră. Volumul reprezintă o colecţie de texte care susţin moderaţia, o atitudine echilibrată şi o relaţie pozitivă cu mâncarea.

Absolventă a Facultăţii de Medicină din Bucureşti, dr. Mihaela Bilic este de 15 ani medicul nutriţionist care vrea să aducă din nou bucuria şi plăcerea pe mesele românilor. Autoarea unor cărţi de succes vândute în mii de exemplare (Silueta dincolo de mituri, Trăiesc, deci mă abţin, Sănătatea are gust) şi promotor al multor campanii de educaţie nutriţională, Mihaela Bilic şi-a propus să le redea oamenilor încrederea în mâncare, să arate că sănătatea are gust. Prin intermediul numeroaselor emisiuni TV la care a fost invitată, dar şi în cadrul conferinţelor şi seminariilor pentru publicul larg, sfaturile şi recomandările ei au ajuns în multe case şi au ajutat mulţi români. De pe poziţia de medic primar diabet şi boli de nutriţie la care s-a adăugat un masterat de psihonutriţie la Paris, Mihaela Bilic ne îndeamnă să facem din mâncare un prieten şi din alimentaţia sănătoasă şi echilibrată un stil de viaţă!

Cartea este disponibilă pe site-ul editurii http://www.curteaveche.ro/ la prețul de 26 lei.