În perioada următoare, polițistul Marian Godină va participa la o serie de evenimente de lansare a volumului de debut „Flash-uri din sens opus”. Întâlnirile dintre polițistul cu haz și cititori vor avea loc la Târgu Mureș (10 martie), Iași (12 martie), Deva (14 martie) și Sibiu (15 martie). Vor urma lansări și în Timișoara și Brăila.

Flash-uri din sens opus

Târgu Mureș
Joi, 10 martie 2016, începând cu ora 18:30, vă invităm în Târgu Mureș la evenimentul de lansare a volumului, ce va avea loc la Old City Cafe Lounge (Piața Trandafirilor, nr. 43) în prezența autorului, a doamnei Iren Arsene, general Manager Curtea Veche Publishing, și a domnului Mircea Muntean, sociolog. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.
În aceeași zi, Marian Godină va participa la o întâlnire cu elevii Colegiului Național „Unirea” în care va vorbi despre meseria de polițist.

Iași
Sâmbătă, 12 martie 2016, începând cu ora 14:00, vă invităm la Iași la evenimentul de lansare a volumului de debut al lui Marian Godină, ce va avea loc în cadrul Târgului de carte LIBREX în prezența autorului și a Mariei Desmirean, Director Executiv Curtea Veche Publishing. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe. Intrarea este liberă.

Deva
Luni, 14 martie 2016, începând cu ora 17:00, Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva și Curtea Veche Publishing vă invită la Deva. Vor prezenta cartea, alături de autor, doamna Iren Arsene, General Manager Curtea Veche Publishing, și domnul Sebastian Bara, gazda evenimentului și Manager al Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva. Evenimentul se va desfășura în Deva Mall (Bulevardul Iuliu Maniu, etaj 3, Salle d’Or) și va include o sesiune de autografe.

Sibiu
Marți, 15 martie 2016, începând cu ora 18:00, Marian Godină ajunge în Sibiu. Autorul va prezenta volumul alături de Maria Desmirean, Director Executiv Curtea Veche Publishing, și Vladimir Barbu, moderatorul evenimentului, Librăria Habitus. Evenimentul va avea loc la Librăria Habitus (Piața Mică, nr. 4) și va fi urmată de o sesiune de autografe. Intrarea este liberă.

Volumul este disponibil în librăriile din toată țara și în magazinul online www.curteaveche.ro la preţul de 29 lei.