Prietenii noștri de la Connect Hub organizează săptămâna aceasta un eveniment pentru antreprenori, freelanceri și oameni de afaceri la început de drum, pe care vi-l recomandăm cu drag. Dacă sunteți interesați de antreprenoriat vă invităm la conferința Open Connect Summit #2, pe data de 18 februarie 2016, între orele 10:00-18:00.

Open Connect Summit este o serie de conferințe dedicate celor care caută să-și construiască și să-și dezvolte o afacere profitabilă pe termen lung. A doua întâlnire, cu tema „Antreprenoriat Autentic” va avea invitați ca: Ana Maria Andronic, Roxana Olaru, Gabriela Udeanu, Cristian Lupșa, Florin Anghel, Cornel Ionescu, Andy Szekely, Peter Barta, Radu Velcea, Alex Hudițan, Matei Dumitrescu, Bogdan Mugescu, Alexandru Lăpușan, Sergiu Neguț. Mai multe detalii veți găsi aici.

În cadrul acestui eveniment va avea loc o tombolă cu  premii constând în cărți oferite de Curtea Veche Publishing format din: „Connected” de Dr. Nicholas A. Christakis și Dr. James H. Fowler, „Antreprenor la minut” de Ken Blanchard, Don Hutson și Ethan Willis și „Gratuit” de Chris Anderson.

Speakeri Open Connect Summit #2

Speakeri Open Connect Summit #2

Connect Hub este unul dintre cele mai mari hub-uri din București, care organizează regulat evenimente dedicate antreprenorilor, freelancerilor, consultanților, trainerilor din diverse domenii: public speaking, arhitectură, publicitate, web design, foto-video, IT, turism și multe altele.