Duminică, 31 ianuarie 2016, începând cu ora 11:00 și 12:30, la Clubul Țăranului, în București, vor avea loc două reprezentații ale spectacolului „Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul”, bazat pe cartea cu același titlu scrisă de Adina Rosetti și ilustrată de Cristiana Radu. Evenimentul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani și va fi pus în scenă de Teatrul pentru copii MOMOLINO și Lumea lui MOMO. Biletele și cartea pot fi cumpărate de aici http://bit.ly/23nkpjc și aici http://bit.ly/1PwRNJW la un preț special, beneficiind de o reducere de 14%. Următoarea reprezentație va avea loc pe data de 21 februarie.

Domnisoara Poimaine

Copiii care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“ pot face cunoştinţă cu personajele cărţii Domnişoara Poimâine şi joaca de-a Timpul de Adina Rosetti, cu ilustraţii de Cristiana Radu. Cartea se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani şi îşi doreşte să răspundă, într-o manieră ludică şi creativă, întrebărilor pe care le pun cei mici despre timp. Domnul Azi, bătrâna doamnă Ieri, domnişoara Poimâine, vrăjitoarea Niciodată şi spiriduşul Vreodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

12308693_1078928722152544_7700951027510239006_n

Credit foto: Lilebuba Photography

Adina Rosetti este scriitoare şi jurnalistă. A scris articole, reportaje şi poveşti pentru Dilema Veche, Time Out, Elle, Esquire, BeWhere, Formula AS, Unica şi alte publicaţii. Este autoarea romanului Deadline (2010, 2011) publicat la Curtea Veche Publishing şi apărut în Franţa la editura Mercure de France (2013) şi a volumului de proză scurtă “De zece ori pe buze”(2015). “Domnişoara Poimâine şi joaca de-a timpul” de Adina Rosetti (Curtea Veche Publishing, 2014, 2015), cu ilustraţii de Cristiana Radu, se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani şi îşi doreşte să răspundă, într-o manieră ludică şi creativă, întrebărilor pe care le pun cei mici despre timp. Cartea a fost premiată în cadrul galei Cele mai frumoase cărţi din România cu premiul pentru “Cea mai frumoasă carte pentru copii şi tineret” şi a primit premiul “Cea mai bună carte pentru copii şi tineret” la gala Bun de Tipar.

Volumul este disponibil în librăriile din toată țara și în magazinul online www.curteaveche.ro la prețul de 43,35 de lei.