Vineri, 4 decembrie 2015, a avut loc lansarea volumului pentru copii „Minunata aventură”, scris de Ana Andreescu și ilustrat de Georgeta Gherghinoiu, la Librăria “Mihail Sadoveanu” din București. Alături de autoare și ilustratoare au fost prezente scriitoarea Passionaria Stoicescu, Miruna Meiroșu, PR Manager Curtea Veche Publishing, și actrița Catinca Nistor. Oficiile de gazdă au fost făcute de doamna Georgeta Munteanu din partea librăriei Sadoveanu.

Lansare „Minunata aventură” Miruna Meiroșu, Ana Andreescu, Passionaria Stoicescu, Georgeta Gherghinoiu

Lansare „Minunata aventură”
Georgeta Munteanu, Miruna Meiroșu, Ana Andreescu, Passionaria Stoicescu, Georgeta Gherghinoiu

Lansare „Minunata aventură”

Lansare „Minunata aventură”

Evenimentul a fost unul plin de voie bună. Passionaria Stoicescu a animat publicul, format deopotrivă din părinți și copii, cu o prezentare plină de entuziasm și energie, presărată cu citate și o analiză amănunțită a întregului volum. Scriitoarea a aplaudat tehnica de scriere și a recomandat volumul publicului. Georgeta Gherghinoiu a dezvăluit faptul că această experiență a fost o aventură și recomandă cartea atât copiilor, cât și adulților, copii mai mari. Actrița Catinca Nistor a lecturat 2 capitole din „Minunata aventură”, cei prezenți fiind absorbiți,  de vocea și povestea ei. Autoarea, Ana Andreescu, și-a împărtășit bucuria pentru realizarea acestui volum și a mulțumit emoționată tuturor celor prezenți.

Lansare „Minunata aventură”

Lansare „Minunata aventură”

Lansare „Minunata aventură” Catinca Nistor, Miruna Meiroșu, Ana Andreescu, Passionaria Stoicescu, Georgeta Gherghinoiu

Lansare „Minunata aventură”
Catinca Nistor, Miruna Meiroșu, Ana Andreescu, Passionaria Stoicescu, Georgeta Gherghinoiu

„Andrei și Elena, doi copii care, firește, mai fac și năzbâtii. Domnul Arici, domnul Cârtiţă, domnul Bursuc, elful de grădină Vava, pisica Meme și porumbelul Puiuţ, mami, tati, Buna și Bunul, iată un microunivers domestic, pus în pagină cu tandreţe de bunică și ochi de scriitoare. Povești simpatice și amuzante pentru că – nu-i așa? – orice copil poate deveni un personaj de poveste, dacă are cine s-o scrie; educative, pentru că nicio bunică nu se poate abţine de la a da poveţe, fie și indirect. O carte pentru cei mari și cei mici, numai bună de citit seara, la ora poveștilor.” (Luminiţa Corneanu)

Lansare „Minunata aventură” Georgeta Munteanu, Catinca Nistor, Miruna Meiroșu, Ana Andreescu, Passionaria Stoicescu, Georgeta Gherghinoiu

Lansare „Minunata aventură”
Georgeta Munteanu, Catinca Nistor, Miruna Meiroșu, Ana Andreescu, Passionaria Stoicescu, Georgeta Gherghinoiu

Lansare „Minunata aventură” Catinca Nistor, Miruna Meiroșu, Ana Andreescu

Lansare „Minunata aventură”
Catinca Nistor, Miruna Meiroșu, Ana Andreescu

A urmat o sesiune de autografe, cei mici așteptându-și rândul entuziasmați.

Lansare „Minunata aventură” Ana Andreescu

Lansare „Minunata aventură”
Ana Andreescu