AFIS Spectacol DsoaraVeste bună pentru micii noștri cititori: duminică, 22 noiembrie, are loc avanpremiera spectacolului de teatru muzical “Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul“, o adaptare după cartea cu acelaşi nume scrisă de Adina Rosetti și ilustrată de Cristiana Radu, apărută la Curtea Veche Publishing în  2014.

Cu o durată de 45 de minute, spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani, și are loc la Clubul Ţăranului, Intrarea Monetăriei nr. 3, în curtea din spate a Muzeului Naţional al Ţăranului Român. În urma cererii, s-a luat decizia organizării a două reprezentații, de la ora 11.00 și de la 12.30. Ambele reprezentații se joacă având casa închisă.

Următoarea reprezentație va avea loc pe 13 decembrie, iar în 2016 organizatorii își propun să aibă zece spectacole în București și să ajungă și în provincie.

Din distribuţie fac parte: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora, Mihaela Velicu şi Ruxandra Coman, actriţe talentate şi mult îndrăgite de copii. Muzica acestui spectacol este 100% originală, creată special pentru fiecare personaj al poveştii, a fost compusă şi orchestrată Nina Neagu (artist şi profesor de muzică la RockSchool RO), iar decorurile şi costumele poartă semnătura Doinei Pop. Cele patru melodii din spectacol vor fi înregistrate și pe CD, urmând să apară anul viitor.