Necenzurat [Afis Brasov]-19 nov 2015Curtea Veche Publishing și Bistro Ma Cocotte Brașov vă invită joi, 19 noiembrie, începând cu ora 19:00, la o întâlnire cu Radu F. Constantinescu. Cunoscutul blogger, ce a provocat un fenomen editorial prin ritmul de vânzare al celor două volume, “Filosofia sexului” și “Necenzurat”, se va întâlni cu cititorii din Brașov, va răspunde întrebărilor și va oferi autografe.

 Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervări la numărul de telefon 0741 671 596 sau la adresa evenimente@curteaveche.ro.

 Vizita în Brașov, ce va fi găzduită de Bistro Ma Cocotte (Strada Nicopole 34A), este organizată în urma numeroaselor solicitări primite de autor și editură după turneul de promovare a cărții din luna iunie, ce a cuprins orașele București, Cluj, Iași, Timișoara și Constanța. Tot atunci, Radu F. Constantinescu și-a răsplătit cei mai fideli 20 de cititori care comandaseră cele două volume pe site-ul curteaveche.ro, oferindu-le personal cărțile.

Volumul “Necenzurat” (2015, Curtea Veche Publishing), este prescripția perfectă pentru diagnosticul de ipocrizie socială. Autorul reușește o îmbinare originală între povești de viață și reflecții personale – totul, pe un ton relaxat și natural. Fiind unul dintre acei puțini autori ce reușesc să prezinte o relație de cuplu din ambele perspective – atât a femeii, cât și a bărbatului. Prima carte a lui Radu F. Constantinescu, Filosofia sexului”, a fost bestseller încă din prima zi de precomenzi, fiind, poate, singura carte care s-a epuizat înainte să apară.

radu

IMG_20150609_234359

Radu F. Constantinescu. Cel mai cunoscut scriitor dintre bloggeri sau cel mai cunoscut blogger dintre scriitori? A câştigat şi premii pe care, în general, scriitorii nu le iau: Cel mai bun blog (Radar de Media) 2014, conduce detaşat pentru 2015; Premiul Revistei VIP; Premiul Galei Bărbaţi de Succes şi aşa mai departe. Se încăpăţânează să spună că premiul cel mai mare este atenţia cititorilor săi. Un premiu pe care îl câştigă săptămână de săptămână. Peste 30 000 000 de afişări a strâns blogul lui de la „rebranding“. Locul 1 pe trafic.ro în 16 luni din ultimele… 18! O prezenţă constantă în topul celor mai viralizate articole de blog din România (zeList).

Volumele “Necenzurat” și ”Filozofia sexului” sunt disponibile exclusiv pe www.curteaveche.ro.

Partener: Bistro Ma Cocotte

Partener media: 24 Fun Brașov

Parteneri