Sâmbătă, 17 octombrie, publicul din Brașov a avut ocazia să participe la întâlnirile organizate de Curtea Veche Publishing în cadrul Salonului de Carte Bookfest. Cele două întâlniri, ce au avut loc începând cu orele 13.00 și 18.00, au pornit de la volumele „Cum supraviețuiește monarhia într-o republică” de Alexandru Muraru și „Sănătatea are gust. Ghid pentru slăbit”, cea mai recentă carte despre nutriție a dr. Mihaela Bilic.

La evenimentul de lansare a volumului semnat de Alexandru Muraru au luat cuvântul, alături de autor, Irina Margareta Nistor, prof. univ. dr. Caius Dobrescu și prof. univ. dr. Cristinel Murzea. Oficiile de gazdă au fost făcute de Mihai Mitrică, director executiv al Asociației Editorilor din România. Invitații au prezentat volumul și au dezbătut tema prezentată de carte.

DSC_0013 - Copy

DSC_0025

DSC_0023

DSC_0018

Dr. Mihaela Bilic, cel mai apreciat medic nutriționist al României și promotoare a conceptului de psihonutriție, a propus, în fața publicului brașovean, o reevaluare a rolului pe care mâncarea îl are în viața noastră. Conferința din jurul volumului „Sănătatea are gust. Ghid pentru slăbit” a încercat să demonteze obsesiile legate de dietă și atitudinile extremiste în privința slăbitului – în schimb, cititorii au fost invitați să se gândească mai mult și mai profund la nevoile propriului corp.

DSC_0151

DSC_0208

DSC_0169

DSC_0175

DSC_0182

Sursa foto: Asociația Editorilor din România

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și organizatorilor târgului de carte!