Lansare-Cum-supravietuieste-monarhia-03Curtea Veche Publishing vă invită sâmbătă, 17 octombrie, în cadrul Salonului de Carte Bookfest Brașov, la două evenimente speciale – o întâlnire cu dr. Mihaela Bilic despre psihonutriție și un mod sănătos de a slăbi – și o discuție captivantă despre rolul monarhiei în societate pornind de la volumul lui Alexandru Muraru. La standul editurii Curtea Veche veți putea găsi, pe toată durata târgului de carte, unele dintre cele mai căutate titluri și reduceri de preț între 10 și 75%.

Astfel, începând cu ora 13.00, va avea loc lansarea volumului „Cum supraviețuiește monarhia într-o republică?” de Alexandru Muraru, la care, alături de autor, vor participa Irina Margareta Nistor, prof. univ. dr. Caius Dobrescu și prof. univ. dr. Cristinel Murzea.
Titlul „Cum supraviețuiește monarhia într-o republică?” de Alexandru Muraru poate fi un instrument valabil pentru analiza unor răspunsuri la mari întrebări care au însoțit tranziția românească, atât de îndelungată și apăsătoare. Astăzi, acest volum îi lasă cititorului prilejul de a observa, evalua și decide dacă și cum, eventual, interogația din titlu merge mai departe. Cât de departe și până unde.
„Tânăr şi doct, instruit cu atâta folos în ţară şi în străinătate, autor al unor studii şi articole importante, Muraru ne oferă descrierea Căii Regale în anii democrației parlamentare” – Emil Hurezeanu

Sanatatea-are-gust_lansare-BrasovÎn aceeași zi, începând cu ora 18.00, Mihaela Bilic va suține o conferință pe baza celui mai recent volum semnat de celebrul medic nutriționist, „Sănătatea are gust. Ghid pentru slăbit”, ce oferă o metodă originală de a scăpa de obsesia dietelor și a kilogramelor în plus: psihonutriția. Dr. Mihaela Bilic ne propune, ca instrument în lupta cu kilogramele în plus, un jurnal emoționalo alimentar, care să ne ajute să identificăm rolul pe care mâncarea îl are în viața noastră, astfel încât să reușim să slăbim mâncând orice, dar cu măsură!
„Vă invit să reconsiderați această atitudine extremistă în raport cu mâncarea și să vă gândiți, măcar pentru o clipă, la ce i-ar face bine corpului vostru, de ce anume are el nevoie cu adevărat” – dr. Mihaela Bilic.

Salonul de carte Bookfest Brașov va avea loc între 16 și 18 octombrie la Hotelul Aro Palace.