Diversificarea raw si vegana: sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mariJoi, 8 octombrie 2015, toți părinții grijulii (și nu numai) sunt invitați la Exotique România (Splaiul Unirii nr. 96) la un ceai cu Ligia Pop și invitații săi. Vom povesti despre cel mai nou volum al Ligiei, “Diversificarea raw și vegană. Sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari“, și vom participa la o demonstrație de gătit. Accesul se face începând cu ora 18.00, iar intrarea este liberă.

Alături de Ligia, vă vor întâmpina Pușa Hack (gazda evenimentului), Izabela Pănescu (realizator Digi24 TV), Carmen Negoiță (Rawyal Brunch & Cakes), Dr. Mihaela Olaru, Miruna Meiroșu (PR Manager Curtea Veche Publishing).

În cadrul lansării, „vom avea timp berechet să ne cunoaștem mai bine, să legăm idei de afaceri, să stăm la povești pe un fotoliu comfortabil și cu multă istorie și să ne delectăm cu bunătăți și delicatese raw food, ceaiuri bio, cafea și vinuri alese, oferite de partenerii evenimentului”, după cum afirmă însăși autoarea, Ligia Pop.

Programul evenimentului include o prezentare a cărții începând cu ora 19.00, demonstrație culinară susținută de Ligia Pop, Carmen Negoiță și Izabela Pănescu, și o sesiune de autografe.

Diversificarea raw și vegană. Sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari
Întrucât una dintre etapele delicate din viața tinerilor părinți o constituie diversificarea hranei bebelușului, cartea îi ghidează competent asupra celor mai potriviți pași de urmat, cunoștințele autoarei fiind dublate de experiența sa nemijlocită. Pe lângă numeroase sfaturi, cele 165 de savuroase rețete raw și vegane gătite, destinate nu doar copiilor, ci întregii familii, reprezintă o excelentă bază de pornire pentru crearea unor obiceiuri alimentare sănătoase ale micul vostru odor, ce-i vor asigura un start în viață plin de vigoare, elan și bună dispoziție.

Programul serii

Partenerii evenimentului ne vor surprinde prin:

Lansare Ligia Pop [afis-for web]-01_smallBufet suedez din crudități din propria grădina, oferite de Green Your Life

Îndulcitori 100% naturali cu 0 calorii și 0 indice glicemic Green Sugar oferiți de Laboratoarele RemediaVia Flowers (un produs recomandat de Ligia Pop)

Dulciuri raw vegane oferite de Rawyal Brunch & Cakes

Apa alcalină oferită de Perla Moldovei și Apa Kangen

Bunătăți din cânepă oferite de Canah

Vinuri bio oferite de Terra Natura

Vinuri alese oferite de Domeniile Tohani, furnizori ai Casei Regale a României

Aranjamente florale oferite de Andreea Baniță – Maitre Fleuristeși Via Flowers