Coperta_Ghidul_unui_cuplu_ocupatCurtea Veche Publishing și Librăria Independentă Bookstory lansează luni, 14 septembrie 2015, volumul „Ghidul unui cuplu ocupat. Cum să împărtășiți și munca, și bucuria” de Kathy Peel, cu sfaturi pentru bărbați de Bill Peel. Evenimentul va avea loc începând cu ora 19.00 la librăria Bookstory (Bd. Eroilor, nr. 6-8, Cluj-Napoca).

În cadrul lansării vor lua cuvântul doamna Mirela Pop, psihoterapeut, și doamna Ștefania Miclea, psiholog, care vor vorbi despre cum poate face față un cuplu modern provocărilor de zi cu zi, într-o lume din ce în ce mai agitată. Intrarea este liberă.

Supranumită „America’s Family Manager” de către media și de către milioane de mame, Kathy Peel este autoarea a 21 de cărți, vândute în peste 2 milioane de exemplare. De asemenea, scrie regulat în mai multe publicații, inclusiv din mediul social. Compania fondată și condusă de ea, Family Manager, inițiază femei din întreaga lume în arta subtilă și solicitantă a managementului familiei.

Pornind de la principiile moderne aplicate în conducerea companiilor de succes, Kathy Peel a reușit să facă față numeroaselor provocări din viața profesională și cea personală. Cu ajutorul soțului său, Bill Peel, a pus ordine în amalganul de activități și îndatoriri casnice.

„Familia este un loc sigur unde putem să învățăm adevăruri dure. Este un tărâm sacru pentru formarea personală și transmiterea valorilor, obiceiurilor și tradițiilor. Ne modelează viața interioară și cetățenia. Familia ne furnizează primele capitole din povestea vieții noastre, ne ajută să ne definim rolurile și ne pregătește să scriem restul poveștii” – Kathy Peel

Volumul este disponibil în Librăria Bookstory și magazinul online curteaveche.ro la prețul de 35 lei.

Afis Lansare_Ghidul -unui-cuplu-ocupat