Dr. James H. Fowler alături de dr. Nicholas A. Christakis, autorii volumului „Connected”, sunt pionierii noii noastre colecții – „Outliers”*, prin care ne propunem să aducem mai aproape de cititori cele mai strălucite minți ale prezentului.

Un profesorde genetică medicală și științe politice – dr. James H. Fowler, unul dintre cei mai importanți gânditori ai secolului XXI – și un profesor de sociologie medicală, de sociologie și de medicină – dr. Nicholas A. Christakis, numit în topul revistei Times al celor mai influenți 100 de oameni, sunt creatorii fenomenului „Connected”.

Vă întrebați ce legătură are medicina cu sociologia sau politica cu științele naturii. Cei doi outliers prin care am ales să lansăm colecția s-au făcut remarcați tocmai prin îmbinarea unor domenii care par total diferite, pentru un singur scop – înțelegerea naturii umane și a modului în care ne influențăm unii pe alții.

Separat au succes și împreună au demonstrat că nu există nicio limită în excepțional, iar produsul acestor minți sclipitoare – volumul „Connected”- revoluționează modul în care trebuie să vedem rețelele sociale din care facem parte.

Connected-[Outliers]_02„Acest proiect măreț al secolului XXI – înțelegerea felului în care umanitatea ca întreg ajunge să fie mai importantă decât suma părților sale – reprezintă doar începutul. Asemenea unui copil care se trezește, superorganismul uman devine conștient de sine, iar acest lucru ne va ajuta cu siguranță să ne atingem obiectivele. Însă cel mai mare dar al acestei conștientizări va fi bucuria pură a descoperirii de sine și realizarea faptului că, pentru a ne cunoaște cu adevărat pe noi înșine, trebuie mai întâi să înțelegem cum și de ce suntem toți conectați”

Aflați mai multe despre proiectul „Connected” pe site-ul cărții: connectedthebook.com

*outlier – persoană excepțională care ajunge să definească ideea de succes.

Primul volum din colecția „Outliers” – „Connected” – este disponibil în magazinul online curteaveche.ro.