Sărbătorim luna celebrului psiholog alături de Institutul pentru Fericire pe 18 mai!

Seara de Carte a luat naștere din dorința de a conecta oamenii prin intermediul cărților, principala resursă la care aceștia apelează când vine vorba de dezvoltare personală. Evenimentul ia forma unei prezentări succinte a subiectului cărții, urmată de o discuție deschisă pe temă între participanți și invitații speciali, astfel încât este deschis atât celor care au citit cartea propusă, cât și celor care încă nu au apucat să o răsfoiască, dar sunt interesați de subiectului acesteia și de dezbaterile organizate în jurul său.

Seara de Carte este organizată o dată pe lună, în colaborare cu Editura „Curtea Veche”. În biblioteca Institutului există cel puțin un exemplar din cartea propusă pentru dezbatere, iar membrii activi ai comunității le pot împrumuta.

Cartea de marțea următoare

Pe 18 mai avem întâlnire cu o lucrare despre arta de a comunica conștient: „Curajul de a fi tu însuți”, parte din colecția Seria Jacques Salomé.

O cartă a dreptului omului de a trăi mai bine printre ceilalţi, lucrarea cea mai emoţionantă a lui Jacques Salomé ne introduce în arta de a comunica la nivelurile profunde ale conştiinţei, pentru a pune bazele unor relaţii vii şi armonioase cu sine şi cu ceilalţi.

Pornind de la experienţa personală şi de la descoperirile cotidiene ale existenţei sale, ne oferă câteva repere pentru a explora zonele de umbră ale personalităţii noastre, capcanele şi neînţelegerile din relaţia cu sine şi cu ceilalţi; a învăţa să depăşim înfrângerile, violenţele şi suferinţa; a avea curajul de a merge mai departe.

O carte de referinţă pentru timpul prezent, când arta de a comunica este o necesitate a reuşitei personale. Pentru Jacques Salomé, comunicarea este ştiinţa de a trăi.

Cât și cum

Intrarea se facă pe bază de donație și oricine este binevenit să participe, indiferent de suma cu care poate contribui. Noi te așteptăm cu ceai și biscuiți.

Pentru o donație de 30 de lei, primești cadou cartea dezbătută în seara respectivă sau, la alegere, cartea care va fi dezbătută luna următoare.

Întrucât numărul de locuri este limitat, înscrierea se face pe bază de rezervare,cu un click pe butonul de mai jos.*

*completarea formularului înseamnă, automat, rezervarea locului/locurilor; în momentul în care nu mai sunt locuri disponibile, butonul devine, automat, inactiv.

Te așteptăm cu drag!

 

În: Bucuresti, Bd. Dacia nr. 14
Data: 18 Mai. 2015, ora 19:00 – 21:00
Preț: donație sugerată

Detalii înscriere aici.