Bookfest_Timisoara_2015Salonul de Carte Bookfest Timișoara, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din țară dedicate cărţilor şi noilor apariţii editoriale, revine în perioada 26-29 martie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT). Vă așteptăm cu drag la standul Curtea Veche Publishing, cu reduceri de preț semnificative (ăntre 15 și 80%) și cu unele dintre cele mai apreciate titluri, printre care “Pas cu pas” de Klaus Iohannis, “Economisește cu Jamie” de Jamie Oliver, “Regele Carol I în opera Reginei Elisabeta” de Silvia Irina Zimmermann.

Pe parcursul celor patru zile de sărbătoare a cărții, publicul va avea ocazia să se întâlnească cu cele mai importante titluri ale momentului și cu unii dintre cei mai renumiţi autori.

Intrarea în cadrul salonului și la evenimentele ce vor avea loc în perioada acestuia, va fi gratuităProgramul de vizitare este între 10.00-20.00, zilnic.

Evenimentul este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federaţiei Editorilor din România, și este co-finanțat de Consiliul Județean Timiș și Consiliul Local Timișoara.