asta

Curtea Veche Publishing va fi prezentă pe 15 martie la Cluj Napoca la prima ediție din Ardeal a Expoziției Raw Generation, organizată de Ligia Pop. Pe lângă surprizele pe care Ligia le pregătește,  noi vă promitem reduceri de preț la toate volumele acesteia pline cu rețete de bunătăți sănătoase.

afisExpoziția se va desfășura doar în ziua de duminică, între orele 9-19 la Grand Hotel Italia, Str. Trifoiului – Vasile Conta, iar intrarea va fi gratuită.

Raw Generation Expo este dedicată unui stil de viață sănătos și cât mai natural. Ca la fiecare eveniment, vor fi prezente firme din întreaga țară care vor expune o gamă diversificată de produse și soluții pentru un stil de viață sănătos.În cadrul evenimentului se vor ține prezentări de sănătate, demonstrații culinare live și ateliere ce țin de promovarea unui stil de viață sănătos și armonios.

Ligia Pop, fondatoarea acestei expoziții naționale, promovează intens alimentația raw food în România din 2009 și până în prezent.  Ligia Pop este cunoscută național și internațional ca raw food chef, este câștigătoarea titlului internațional YouTube Next Chef alături de alți 15 bucătari din întreaga lume și  autoare a șase cărți, patru dintre ele publicate la Curtea Veche Publishing.

Pentru mai multe detalii legate de organizarea evenimentului, dar și de programul de desfășurare al prezentărilor culinare, puteți  accesa site-ul Ligiei Pop, www.ligiapop.com.

Sursă foto