Foto: Adina Rosetti

Foto: Adina Rosetti

Veste bună pentru micii noștri cititori, amatori de povești frumoase care îi poartă spre tărâmuri fermecate! Un nou tiraj din “Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” de Adina Rosetti, cu ilustrații de Cristiana Radu, a ajuns în librării! Volumul, desemnat “Cea mai frumoasă carte pentru copii a anului 2014” la concursul național de design de carte “Cele mai frumoase cărți din România”, a fost lansat pe piață în luna februarie 2014.

Vă invităm să rămâneți la curent cu noutățile despre carte și despre autoare pe pagina de Facebook a cărții sau a Adinei Rosetti.

Adina Rosetti & Cristiana RaduAdina Rosetti și Cristiana Radu (foto dreapta, Barna Nemethi pentru Curtea Veche Publishing)

Despre “Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul”

Copiii care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“ pot face cunoştinţă cu personajele cărţii Domnişoara Poimâine şi joaca de-a Timpul de Adina Rosetti, cu ilustraţii de Cristiana Radu. Cartea se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani şi îşi doreşte să răspundă, într-o manieră ludică şi creativă, întrebărilor pe care le pun cei mici despre timp. Domnul Azi, bătrâna doamnă Ieri, domnişoara Poimâine, vrăjitoarea Niciodată şi spiriduşul Vreodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.