Curtea Veche Publishing vă invită la evenimentul de lansare a volumului “Crăciunul regal” de AALLRR Principesa Margareta și Principele Radu ai României și a Calendarului Regal dedicat anului care urmează.

Evenimentul va avea loc duminică, 30 noiembrie, începând cu ora 16.00, la Librăria Șt. O. Iosif Brașov (Str. Mureșenilor nr. 14) unde vor lua cuvântul Alteța Sa Regală Principele Radu al României, Dana Anghelescu (oficii de gazdă – Librăria Șt. O. Iosif Brașov), George Custura (actor, Teatrul “Sică Alexandrescu” Brașov) și Nicolae Pepene (director, Muzeul Judeţean de Istorie Braşov). Intrarea va fi liberă.

În volumul “Crăciunul regal” sunteți invitați la o călătorie de un secol şi jumătate, în care vehicul nu sunt o trăsură, un vagon de tren sau o maşină, ci reşedinţele regale. Principesa Moştenitoare şi Principele Radu ai României au ales să evoce în preajma sărbătorilor de iarnă cea mai intimă, mai personală şi mai definitorie sărbătoare a familiei fiecăruia dintre noi: Crăciunul, aşa cum a fost petrecut de-a lungul timpului de Familia Regală a României. Cititorii vor descoperi astfel momente de sărbătoare din vremea regilor Carol I, Ferdinand, Carol al II-lea și Mihai, petrecute la București, la Săvârșin sau în străinătate.

Cu ocazia lansării acestui volum, Curtea Veche Publishing aduce, în premieră, și un Calendar Regal pentru anul 2015 cu o grafică special dedicată membrilor Familiei Regale a României. Fiecare dintre cele douăsprezece file ilustrează lunile anului cuprinzând o fotografie regală și o amplă serie de evenimente care s-au petrecut în ultimii 150 de ani.

Cele două titluri sunt disponibile în librării și pe site-ul www.curteaveche.ro.

Lansare Craciun Regal + Calendar_afis