Între 19 și 21 septembrie 2014, Curtea Veche Publishing vă invită la prima ediție din Târgu Mureș a Salonului de Carte Bookfest, ce va avea loc la Teatrul Național. Editura vă așteaptă cu volume atractive, reduceri de preț între 10 și 75% și lansări ale celor mai noi titluri, în prezența autorilor acestora: Markó Béla, Basarab Nicolescu, Alex Ștefănescu, Liviu Ornea, Iulian Boldea și Ștefana Pop-Curșeu.

Programul zilnic de vizitare a târgului este 10:00-20:00. Intrarea este liberă atât în cadrul salonului cât și la toate evenimentele ce vor avea loc pe parcursul acestuia.

 

Programul lansărilor Curtea Veche Publishing:

Sâmbătă, 20 septembrie 2014:

Bifurcatii - invitatie_Tg Mures

17.00-17.30 – Lansarea volumului “Bifurcații” de Liviu Ornea

Moderator: Valentina Roman
Participă: Liviu Ornea, Alex Ștefănescu

Ruleta maghiara - invitatie_Tg mures

17.30-18.15 – Lansarea volumului “Ruleta maghiară. Convorbiri cu Marko Bela despre literatură, politică, societate” de Korossi P. Jozsef

Moderator: Valentina Roman

Participă: Marko Bela, Iren Arsene, Alexandru Cistelecan, Daniel Cristea-Enache

Mesaj catre tineri---invitatie

18.15-18.45 – Lansare “Mesaj către tineri: Redescoperiți literatura!” de Alex Ștefănescu
Moderator: Valentina Roman
Participă: Alex Ștefănescu, Iulian Boldea

Duminică, 21 septembrie 2014:

Invitatie SSS

11.45- 12.30 – Masă rotundă: “Două cărți pentru cultura română”. Lansare “Ion Barbu, în timp și dincolo de timp” de Basarab Nicolescu și “Aproape de scenă, George Banu” de Iulian Boldea si Ștefana Pop-Curșeu
Moderator: Magda Stavinschi
Participă: Basarab Nicolescu, Iulian Boldea, Ștefana Pop-Curșeu

 

Printre noutățile editoriale propuse de Curtea Veche Publishing la Bookfest Târgu Mureș se numără și: “Mătura sistemului” de David Foster Wallace, „Trupuri divine” de Guillermo Cabrera Infante, „Despre cer și pământ. Papa Francisc despre familie, credinţă şi rolul Bisericii în secolul XXI”, „Avantajul inechitabil” de Robert T. Kiyosaki.

Vizitatorii târgului de carte vor găsi multe dintre bestsellerurile editurii la prețuri atractive: “Crăciunul regal” (de la 45 la 29 lei), “Ministrul hranei sănătoase” și “Cu Jamie în Italia” de Jamie Oliver (de la 88 la 60 lei), “TU. Ghid de funcționare” de Dr. Oz (de la 42 la 25 lei), ”Sănătatea are gust” de Mihaela Bilic (de la 90 la 60 lei).

Salonul de Carte Bookfest Târgu Mureș este a patra ediție locală a celui mai important eveniment expozițional în domeniul cărții din România; Bookfest mai are ediții locale la Timișoara, la Iași (3-5 octombrie) și la Cluj-Napoca (16-19 octombrie). Prima ediție Bookfest la Târgu Mureș este organizată de Consiliul Județean Mureș și Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federaţiei Editorilor din România și cu sprijinul Consiliului Local Tîrgu Mureș.