Evenimentul zilei și Curtea Veche Publishing îți prezintă una dintre cele mai renumite epopei ale Greciei Antice, în colecția Cărțile copilăriei: “Iliada” – repovestire cu zei renumiți și războinici neînfricați, pe placul celor mici!

Se spune că vrăjmăşia dintre zei a dus la izbucnirea Războiului troian. Totul a început în timpul unui banchet, pe Muntele Olimp, când Eris, zeiţa discor­diei, a aruncat pe o masă un măr însoţit de un bilet pe care scria „Pentru cea mai frumoasă“. Hera, Atena şi Afrodita au considerat, fiecare, că-l merită, iar tânărul prinţ troian Paris a fost cel desemnat de Zeus să decidă cine era cea mai frumoasă zeiţă. Paris a ales-o pe Afrodita, care i-a promis în schimb dragostea celei mai frumoase muritoare — nimeni alta decât Elena, soţia regelui Menelau. Elena şi-a părăsit soţul şi a fugit cu Paris în Troia. Iar Menelau şi Agamemnon, fratele său, au format o alianţă, chemând la luptă mulţi alţi regi cu oştile lor şi începând lungul asediu al cetăţii Troia.

Pe măsură ce povestea de faţă se deru­lează, cititorii vor fi ţinuţi cu sufletul la gură, căci eroii din ambele tabere îşi vor dovedi vitejia şi măiestria în mânuirea armelor, dar şi tăria de caracter.

Caută la chioșcuri “Iliada”, începând de miercuri, 18 iunie, împreună cu Evenimentul zilei, la numai 9.9 lei!

Oferta este valabilă în perioada 18 iunie – 2 iulie.

230x155