De Paşte te invităm să descoperi cele mai savuroase preparate ale lui Jamie Oliver şi peste peste 200 de reţete care corespund întru totul principiilor nutriţionale ale unei diete sănătoase.

Comandă din Colecţia Jamie Oliver şi poţi câştiga, prin tragere la sorţi, un afis cu autograf de la Jamie Oliver.

Oferta este valabilă până pe 2 mai 2014.

JAMIE OLIVER a început să gătească în localul părinţilor săi, „The Cricketers“, din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii de la restaurantele „Neal Street“ şi „River Cafe“.

M-am inspirat din arta culinară a întregii lumi, adunând arome pe care le iubim cu toţii, inovând jucăuş preparatele clasice cu pui, cotlet şi paste, aruncând o privire la mâncărurile de inspiraţie asiatică şi la magnificele arome marocane, propunând megasalate — şi multe, multe altele. Am încercat, practic, să cuprind toate tipurile de mâncare de care aţi putea fi interesaţi. Iar acestea sunt unele dintre cele mai rapide şi mai uşoare mese pe care le-am pregătit eu vreodată. Este, categoric, cea mai echilibrată şi mai captivantă carte după care puteţi găti zilnic, pe care am văzut-o vreodată. Iar dacă v-a plăcut Găteşte în 30 de minute cu Jamie, aceasta vă va fermeca de-a dreptul. Jamie Oliver “Găteşte în 15 minute cu Jamie”