„Oamenii ştiu să mănânce, dar nu au habar să se hrănească. Această constatare e punctul de plecare al cărţii de faţă şi motivul pentru care e recomandat ca fiecare dintre noi să se întrebe dacă are un stil de viaţă sănătos şi echilibrat. Iar dacă presupui că schimbarea în bine ar fi foarte dificilă, atunci e util să-ţi aminteşti că fiecare obicei alimentar poate fi educat sau exersat”, spune Valentin Vasile, autorul cărţii „Stil de viaţă, nu dietă!” (Curtea Veche Publishing) şi creatorul celui mai nou şi mai de succes program de remodelare corporală, Limitless Total Body Makeover.

În cartea lui, Valentin Vasile dezvăluie „secretul” pentru un corp armonios şi plin de energie: sportul fără o alimentație corectă și alimentația corectă fără sport pur și simplu nu funcționează. Vei fi uimit când vei afla că tot ce trebuie să faci ca să ai rezultate minunate asupra corpul tău este să înveți că mâncarea este combustibil pentru organism și că atunci când îi dai cele mai bune alimente în combinațiile corecte el funcționează ca o mașină de curse și te răsplătește garantat pentru bunăvoința pe care i-o arăți.

Stil de viata nu dieta_Coperta1M

Lansarea cărții va fi organizată de Curtea Veche Publishing luni, 7 aprilie, la ora 19.00, la Librăria Humanitas Cișmigiu (B-dul Regina Elisabeta, nr 38, București). Te invităm să afli cât este de simplu să ai corpul sănătos și energia pe care ți le dorești de atâta timp! La eveniment te vei întâlni cu Virgil Ianțu, Adrian Despot, Iren Arsene (directoarea editurii Curtea Veche) și Andreea Vasile (jurnalist și cursant Limitless).

Virgil Ianțu și Adrian Despot îți vor spune, din proprie experiență, că lecțiile pe care le-au învățat din cartea lui Valentin Vasile le-a schimbat percepția despre alimentație și modul în care se hrănesc. Ei au înțeles că, înainte de toate, mâncarea corect aleasă și combinată ne ajută să fim sănătoși, să funcționăm la parametri maximi și să fim în cea mai bună formă fizică și psihică în fiecare zi.

„Stil de viață, nu dietă” este un ghid complet de slăbire sănătoasă, rapidă și definitivă. Cartea este rezultatul a peste 15 ani de experiență pe care Valentin Vasile îi are în fitness, nutriție sportivă și remodelare corporală.

„Cei care vor citi această carte şi sunt fumători, sunt convins, se vor lăsa, cei care mănâncă dezordonat îşi vor planifica mesele cu mai multă grijă, cei care dorm prost vor dormi adânc şi se vor odihni extraordinar. E minunat să observi că te mişti mult mai uşor şi ai o condiţie fizică mult mai bună! Având în vedere vremurile în care trăim, activitatea sau mai degrabă sedentarismul, alimentaţia deficitară şi lipsa timpului, cred că trebuie să ne gândim mai serios la noi şi la sănătatea noastră. Va veni o vreme când ne vom mulţumi. Eu, deocamdată, spun: Mulţumesc, Valentin!“ Virgil Ianţu

„Este foarte uşor să cazi pradă dietelor înşelătoare, ce promit pierderi de greutate pe termen scurt, dar care nu fac altceva decât să provoace dezechilibre majore, fizice şi psihice. Orice proiect trebuie gândit pe termen lung, iar obiectivele trebuie să fie realiste. Limitele, totuşi, sunt făcute doar pentru a fi depăşite, iar Valentin este alături de tine pentru a te sprijini când simţi că pierzi controlul asupra celui mai preţios bun al tău, exceptând sufletul: sănătatea propriului corp.“ Maria Lucia Hohan