Curtea Veche Publishing lansează prima carte de bucate semnată Laura Cosoi. Volumul “Rămâi la masă? Reţete de suflet pentru cei dragi” este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate reţete sănătoase pe care Laura Cosoi le îndrăgeşte – feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei şi al prietenilor de suflet.

Ramai la masa_Coperta1“Există momente în viaţă când timpul merită să se oprească în loc. Masa cu cei dragi este unul dintre ele, aşa că am adunat în această carte reţete sănătoase şi gustoase pe care eu le gătesc pentru familia şi prietenii mei.”(Laura Cosoi)

Cunoscuta actriță și vedetă TV, apreciată pentru stilul de viață echilibrat bazat pe o alimentație sănătoasă, dans și sport, dorește să împărtășească publicului pasiunea sa pentru gătit și trucurile personale care fac ca fiecare zi să fie frumoasă și sănătoasă; Laura Cosoi a participat la sezonul III din emisiunea MasterChef, difuzat la PRO TV în octombrie – decembrie 2013, ajungând până aproape de finala concursului.

Reţetele din carte sunt uşor de pregătit, rapide şi pline de ingrediente sănătoase. De la supe şi aperitive până la salate şi deserturi, luăm parte la o incursiune în lumea culinară a unei vedete – a cărei intenţie, după cum ea însăşi mărturiseşte, este de a destăinui o frântură din universul ei, din modul în care îşi petrece timpul liber, din ceea ce doreşte să împartă cu toţi cei dragi. Astfel, dincolo de o carte de bucate, Laura Cosoi oferă în dar admiratorilor ei o mostră a stilului său de viaţă, o exprimare a bucuriei nu doar de a te hrăni echilibrat, ci şi de a trăi armonios, cu pasiune şi iubire.

Volumul este inclus în colecția Să fii sănătos de la Curtea Veche Publishing și este disponibil la prețul de 37 lei pe site-ul editurii și în librăriile din toată țara.

negresa