Miercuri, 19 decembrie, Cora Bacău și Curtea Veche Publishing îi așteaptă pe cei mici la o întâlnire cu spiridușii lui Moș Crăciun. Copiii și părinții se vor bucura de un spectacol urmat de un atelier de lectură pornind de la volumul „Cocoșatul de la Notre-Dame” – repovestire de Deanna McFadden după romanul lui Victor Hugo. Evenimentul va avea loc între orele 18.00 și 20.00 la hypermarketul Cora din Bacău (strada Milcov, nr. 2-4).

Spiridușii vor aduce magia Crăciunului printr-un spectacol ce anunță sosirea lui Moș Crăciun la Cora Bacău. Ajutoarele Moșului îi așteaptă pe cei mici cu multă voie bună, baloane remodelabile și scrisori către Moș Crăciun. În cadrul atelierului de lectură, micuții se vor bucura de o versiune simplificată, dar extrem de captivantă a romanului „Notre-Dame de Paris”, al lui Victor Hugo. La standul Curtea Veche Publishing din cadrul hypermarketului Cora, se vor citi fragmente din carte, iar spiridușii îi vor provoca pe copii la un joc cu întrebări și răspunsuri pe baza cărții. Răspunsurile corecte vor fi premiate cu volume din partea Curtea Veche Publishing.

Volumul „Cocoșatul de la Notre-Dame” face parte din colecția „Cărțile Copilăriei”, prin care editura Curtea Veche dorește să îi încurajeze pe cei mici să citească volume consacrate din literatura universală, repovestite pe înţelesul lor. Îndemnându-i pe copii să ia contact de la vârste fragede cu poveştile care au bucurat atâtea generaţii, precum „Black Beauty”, „Odiseea” sau „Marile speranţe”, părinţii le pot deschide celor mici apetitul pentru lectură, un apetit ce va putea fi dezvoltat cu uşurinţă la vârste mai mari.

Cora Bacău este cel mai recent centru comercial deschis din lanțul Cora România și include un hypermarket cu o arie de vânzare de 7,600 m2, o galerie de 6,100 m2 cu 37 de magazine,  725 de locuri de parcare, spații de birouri pentru închiriat și un imobil cu 8 apartamente destinate tot închirierii.