Vineri, 14 decembrie, emisiunea „Zebra” de la Radio France International va fi transmisă în direct de la sediul Curtea Veche Publishing. Transmisiunea va avea loc între orele 10.00 și 13.00 și va putea fi ascultată pe frecvențele RFI sau online,  pe www.rfi.ro.

Mihaela Dedeoglu, prezentatoarea emisiunii, va avea alături oameni de bază din cele mai importante departamente ale editurii, de la management, la redacție sau distribuție. Nu vor lipsi autorii editurii, Adrian Cioroianu („Adulter cu smochine și pescăruși”) și Diana-Florina Cosmin („Poveștile unei inimi”). Printre subiectele ce vor fi discutate se numără procesul de publicare al unei cărți, importanța promovării online, proiectele speciale ale editurii , precum și evoluția pieței editoriale din ultimii ani.

 

Pentru această ocazie deosebită, căutăm un Cititor de Curtea Veche care vrea sa ne fie alături la transmisiunea în direct. Cititorul nostru va avea o scurtă intervenție pentru a povesti de ce urmărește activitatea editurii. Toți cei interesați ne pot trimite un mesaj la adresa intern@curteaveche.ro.

Pregătim multe surprize pentru ascultători, așa că vă sfătuim să nu ratați întâlnirea de vineri.