Sâmbăta viitoare, 10 noiembrie, de la ora 11.00, continuăm seria de ateliere „Micii Bucătari”, o inițiativă în parteneriat cu Food Revolution Romania, găzduită de Librăria Bastilia. Inspirate de faimoasa campanie “Food Revolution”, demarată de bucătarul Jamie Oliver, pentru schimbarea obiceiurilor alimentare din școlile americane și britanice, atelierele au ca obiectiv familiarizarea copiilor cu alimentația sănătoasă de la vârste fragede. O educație alimentară corectă presupune, în primul rând, cunoașterea și recunoașterea ingredientelor de către copii, care pot determina, de multe ori, alegerea meniului zilnic în familie.

De data aceasta atelierul va avea drept moderatori pe Daniela Mişcov, ambasador Food Revolution, împreună cu Andra Cărbunaru, care vor pregăti o rețetă tradițională de turtă pe plită, împlitind povestea bobului de grâu cu cea a Turtiţei fermecate.

Participarea la ateliere se face pe bază de înscriere la adresa intern@curteaveche.ro, întrucât locurile sunt limitate. Taxa de participare este 10 lei/familie și va include o carte, atelierul durează o oră și va avea loc la Librăria Bastilia (str Piaţa Romană nr. 5).

Atelierele „Micii bucătari” sunt susţinute de Floriol.

Prin participarea la acest eveniment, Floriol îşi propune să se implice în educaţia celor mici şi să sublinieze importanţa unei  alimentaţii echilibrate şi a unui stil de viaţă sănătos.
Floriol. Te hrăneşti sănătos, ai poftă de viaţă!