Între 21 septembrie (ora 17:00) și 29 septembrie (ora 22:00), vă așteptăm în București pe Strada de C’Arte cu cele mai frumoase cărți de toamnă.

Astfel, vă invităm să regăsiți un mini oraș cultural, în perimetrul descris de strada C.A. Rossetti și străzile limitrofe, Boteanu și Golescu, delimitat de vegetație și amenajări stradale la care au contribuit arhitecți de renume. Evenimentul transformă complet kilometri de stradă, care vor fi populați cu standuri de carte cu un design aparte, expoziții de arhitectură, lounge-uri de exterior, ateliere de creație pentru copii, iluminări stradale care te îmbie să păsești în lumea Strada de C’Arte, mobilier urban de excepție și Orange Wi-fi Zone pe toate străzile festivalului.

Strada de C’Arte este cel mai mare festival cultural în aer liber, organizat de Biblioteca Centrală Universitară “Carol I”, care aduce pe străzile din centrul orașului literatură, arhitectură, cinematografie, pictură, poezie, muzică, teatru și ateliere de creație pentru copii, într-o formulă interactivă.

 

Credit foto: Gustavo Sanabria