Cu mare onoare anunțăm publicarea unui nou volum alături de Casa Regală a României. „Mașinile Regelui” este un dar public adus Majestății Sale Regelui Mihai al României, o încununare a unei pasiuni de peste opt decenii: automobilul. Cu imagini din arhiva personală a Familiei Regale însoțite de explicații oferite de Alteța Sa Regală Principele Radu al României, „Mașinile Regelui” este un volum de colecție și un deliciu pentru cunoscători.

O carte-album ce prezintă automobilele de epocă pe care Majestatea Sa le-a condus de-a lungul timpului și anii de performanță la volan, de fidelitate și admirație față de motoare, de extraordinară dexteritate în domeniul tehnologiei auto.

„Legătura dintre Rege și mașini este unul dintre cele mai spectaculoase aspecte din biografia Majestății Sale. Peste opt decenii de performanță la volan, de fidelitate și admirație față de motoare, de extraordinară dexteritate în domeniul tehnologiei auto.

Astăzi, după optzeci și cinci de ani de condus, Regele se urcă la volan cu aceeași siguranță discretă, cu o plăcere sfioasă, cu o robustețe ușor de remarcat. Tratează mașina cu respect, cu atenție, are un anume fel profund de a «simți» motorul, pe care îl ascultă cu sufletul și cu mintea. Automobilul pe care îl conduce, ca și traficul auto și celelalte mașini de pe șosea, sunt tratate de Rege tot atât de frumos și de respectuos pe cât sunt tratați oamenii pe care îi întâlnește zi de zi.

La 25 octombrie 2011, Regele a inaugurat Muzeul Regal a Automobilului de la Săvârșin. Dacă garajul regal de la Săvârșin este o ctitorie a dragostei Majestății Sale pentru mașini, acest volum dorește să fie o ilustrare a relației dintre Rege și automobile și avioane.” (Alteța Sa Regală Principele Radu de România).

Albumul „Mașinile Regelui” continuă seria volumelor dedicate Familiei Regale începută de Curtea Veche Publishing anul trecut.  După volumele  „Carte Regală de bucate”„Anul Regelui”,„Muzica Regelui”„Poveștile Reginei Maria”, și „Jubileul Regelui”, „Mașinile Regelui” reprezintă un omagiu adus unei pasiuni regale, automobilul.