Curtea Veche Publishing vă recomandă cea de-a V-a ediție a Conferinței HART HR Strategic, organizată de HART Consulting. Conferința va avea loc miercuri, 24 octombrie 2012, la Hotel J.W. Marriott, din București, iar tema va fi Managementul talentelor: cheia pentru un business profitabil.

În cadrul conferinței vom lansa cartea „The Rocket Model: Practical Advice for Building High Performing Teams”, de Robert Hogan și Gordon Curphy, în care cei doi autori oferă un model practic pentru a construi echipe efciente.

Obiectivul evenimentului este de a disemina în rândul comunității de afaceri cele mai bune practici, cunoștințele și ultimele noutăți din domeniul instrumentelor psihometrice cu aplicabilitate în business, la nivelul proceselor de HR (selecție, talent management, identificarea de succesori, dezvoltare profesională).

Printre invitați se numără profesioniști din domeniul resurselor umane și consultanți de top, precum  Jan Kwint, Executive Director LTP,  Vlad Bog, HR Director Microsoft Romania, Amalia Sterescu, talent management consultant, Mihai Spulber, CFO Mega Image (Delhaize Group) și Mădălina Bălan, Managing Partner HART Consulting.

Numărul de locuri în sală este limitat, iar participarea se face pe bază de înscriere.

Mai multe detalii despre conferință și modalitățile de înscriere găsiți pe site-ul organizatorilor, accesând link-ul: http://www.hart.ro/managementul-talentelor-cheia-pentru-un-business-profitabil .

„The Rocket Model” este un volum apărut cu sprijinul HART Consulting, partener autorizat al Hogan Assessment Systems în România şi Republica Moldova.