Vineri, 29 iunie, dr. Mihaela Bilic va susține un workshop în cadrul expoziției „Universul Sănătății” ce va avea loc la Sala Palatului din București. Autoarea volumelor „Trăiesc, deci mă abțin” și „Sănătatea are gust” le va vorbi participanților despre cum pot avea o alimentație corectă. Evenimentul va avea loc între orele 18.00 și 19.00, la Sala Palatului.

Expoziția „Universul Sănătății” se va desfășura în perioada 28 iunie – 1 iulie și va reuni firme care pun la dispoziția publicului larg atât produse alimentare și cosmetice naturale, cât și servicii care să ajute la adoptarea unui stil de viață sănătos. Intrarea este liberă.

Organizatorii expoziției își propun să încurajeze consumul de produse naturale și tradiționale fabricate în România. Firmele participante activează în următoarele domenii: suplimente naturale, bio, sucuri de fructe și legume, vinuri, murături, produse apicole, tratamente naturale, nutriție, bucătărie vegetariană, produse ecologice, tratamente balneoclimaterice, medicină alternativă, terapii neconvenționale.

Pe lângă workshopul susținut de dr. Mihaela Bilic, vizitatorii vor putea să participe la o serie de sesiuni de comunicare, lansări de produse, demonstrații de arta servirii ceaiului, precum și programe pentru copii, muzică populară dar și o tombolă cu tragere la sorți. De asemenea, nu vor lipsi demonstrații de dansuri sportive și culturism.

Absolventă a Facultății de Medicină Generală „Carol Davila” din București, Mihaela Bilic a urmat numeroase stagii la clinici și centre de wellness din străinătate. În 2001 a devenit medic specialist în diabet și boli de nutriție. Printre cei care au apelat la sfatul Dr. Mihaela Bilic se numără vedete precum: Paula Seling, Teo Trandafir, Oana Cuzino și Mihaela Rădulescu. În 2008, ea a publicat volumul „Trăiesc, deci mă abțin”, care a devenit bestsellerul anului și a fost reeditată de editura Curtea Veche în 2011.