Nu mai e mult şi ne revedem la Bookfest, cu aceeaşi bucurie şi pasiune pentru cărţile frumoase ca întotdeauna. Chiar dacă vremea pare să ne facă în ciudă, abia aşteptăm să declarăm miercuri deschisă Adunarea Generală a Cititorilor de Curtea Veche! Chiar în aceste momente, colegii noştri lucrează la amenajarea standului din Pavilionul C2, iar noi pregătim premiile şi lansările de carte.

Ne-am propus să vă răsfăţăm nu doar cu titluri pentru toate gusturile şi preţuri pentru toate buzunarele, ci şi cu premii multe şi frumoase. La fiecare 50 de lei investiți în cărți, veți primi un talon care vă poate aduce mai aproape de unul dintre cele 33 de premii oferite alături de partenerii noștri:

10 pachete formate din: volumul „Dieta cu vin” de Roger Corder, o sticlă de vin Prahova Valley Special Reserve și o degustare de vin oferite de  Cramele Halewood;

10 pachete formate din volumul „Liniştea vorbeşte” de Eckhart Tolle și un voucher de consumație pentru 2 persoane în valoare de 40 lei la Ceainăria Infinitea;

5 pachete formate din volumul „La ce să te aștepți când ești însărcinată” și o invitație dublă oferită de RomâniaFilm la filmul „What to Expect When You’re Expecting” (ecranizarea cărţii, ce îi are printre protagonişti pe Cameron Diaz şi Jennifer Lopez);

3 pachete formate din volumul „Atitudinea este totul” de Jeff Keller şi o sesiune individuală de coaching la Coaching Essence oferită de Excelez;

3 abonamente pe 3 luni la Revista CARIERE;

2 pachete formate din volumul „În căutarea fericirii” şi o invitaţie la evenimentul „Experimentează FERICIREA” oferită de Excelez.

Mai jos, vă invităm să aflaţi mai multe despre partenerii noştri:

Halewood România

Înființată în 1978 de către John Halewood, compania Halewood International Ltd. a devenit în scurt timp cea mai mare casă independentă producătoare de vinuri și băuturi alcoolice din Marea Britanie. Compania deține acum participații în zonele cheie ale industriei de băuturi din întreaga lume. Cu o cifră de afaceri anuală de peste 500 milioane de Euro, Halewood International Ltd . distribuie peste 1.400 de produse pe teritoriul Marii Britanii și în 30 de țări din toată lumea. Patru dintre mărcile create de Halewood International Ltd. se regăsesc în topul primelor zece mărci din categoria lor, în Marea Britanie. În prezent, după o investiție de 10 milioane de Euro, compania deține patru subsidiare în România.

Ceinăria Infinitea

Atunci când pulsul citadin devine prea vibrant, la Ceainăria Infinitea te poți relaxa  într-o atmosfera plină de rafinament, înconjurat de un decor clasic cu accente baroce. Descoperă grădina de vară, o oază de liniște în inima orașului, care oferă un cadru intim natural ce te duce cu gândul la grădinile suspendate ale Semiramidei. Te vei bucura de aromele ceaiurilor Infinitea, o paletă colorată de dulcețuri, sucuri de fructe proaspete și prăjituri delicioase de casă într-o ambinanță muzicală pe ritmuri clasice și de jazz.

Ceainăria Infinitea vă așteaptă pe strada Dr. Grigore Romniceanu, nr. 7, în zona Cotroceni.

Rezervări: 0723 175 300

RomâniaFilm

RomâniaFilm are ca principal obiect de activitate proiecția de filme cinematografice. Înființată la începutul anilor ’50, este una dintre cele mai vechi companii românești din industria filmului și în prezent are în administrare un număr relevant de săli de cinematograf în toată țara.

Misiunea RomaniaFilm este să impulsioneze şi să diversifice activitatea în domeniul exploatării şi distribuţiei cinematografice, să optimizeze şi să rentabilizeze activitatea, mai ales prin creşterea numărului de spectatori în sălile de cinema.

Pregătește-te, că vine! este o comedie romantică inspirată de bestsellerul „What to Expect When You’re Expecting”, carte aleasă în SUA drept una dintre cele mai influente din ultimele decenii. Veți descoperi experienţele a cinci cupluri care se pregătesc să se îmbarce în cea mai lungă, solicitantă şi plină bucurii călătorii din viaţă, aceea de a da naştere unui copil. Cu teamă, umor şi multe bătăi de cap, cei zece vor descoperi ce înseamnă să fii părinte. Un film cu Jennifer Lopez, Cameron Diaz și Dennis Quaid de care vă puteți bucura din 1 iunie la cinema Scala.

 Excelez – Experimentează FERICIREA!

Experimentează FERICIREA! este un eveniment dedicat descoperirii și aducerii conștiente a sentimentului de fericire în viața oamenilor.

Experimentează FERICIREA! își propune să ajute participanții să înțelegă ce este fericirea, să descopere cum arată fericirea lor, să-și creeze un plan personal de acțiune pentru aducerea fericirii în viața lor, dar mai ales, însușirea acestui sentiment într-o stare naturală de entuziasm, pasiune, energie și triumf.

Excelez este un proiect educational care prin proiectele sale constituie o sursă și resursă pentru schimbare.

Proiectele Excelez:

1. Conferința Excelez – a 2-a ediție în toamnă 2012!

2. www.excelez.ro – Surse și Resurse pentru schimbare, dezvoltarea ta personală și profesională: Cărți, Citate, Cursuri, Programe, Coaching, Evenimente, Instrumente de calitate.

Just be the change you want to see in the world!

Revista CARIERE

CARIERE este singura publicație de leadership și atitudine profesională din media de business românească. Cu apariție lunară, este tipul de revistă-partener, o sursă la îndemână pentru inspirație și pentru bunele decizii.

CARIERE are un public activ și educat, cu vârste cuprinse între 30 și 49 de ani care ocupă funcții în middle și top-management. Cititorii săi sunt interesați de tot ceea ce este nou în materie de conducere a oamenilor, antreprenoriat și dezvoltare profesională. Conținutul editorial este axat pe analize contextuale în profunzime, trenduri, experiențe și interviuri de excepție.

Coaching Essence

Coaching Essence este formată dintr-o echipă de coachi și traineri pregătiți să ofere asistență specializată pentru îmbunătățirea performanțelor profesionale și personale.

Coaching Essence face din coaching o artă, artă ce are ca principală menire să provoace, să creeze deschidere și flexibilitate. Toate acțiunile se desfășoară într-un climat de respect pentru individ, astfel încât acesta să descopere și să accepte curajul și determinarea de a-și continua călătoria.