Curtea Veche Publishing vă recomandă o serie de evenimente marca 11even ce vor avea loc în opt orașe din țară și în Chișinău. Evenimentele 11even aduc în fața publicului 11 vorbitori de excepție ce vor împărtăși timp de 11 minute experiențele lor menite să aducă bucurie şi curaj publicului, experienţe adunate poate după un mare eşec, după decizii luate în momente-cheie ce au adus schimbări în bine, pentru că nu au renunţat să lupte, să spere, să creadă.

Anul acesta, publicul larg se va putea bucura de două categorii de evenimente: reţeaua de evenimente locale 11even ce vor avea loc la finalul lunii mai, precum şi un eveniment excepţional ce îl va avea invitat special pe Allan Pease în luna octombrie.

Evenimentele locale 11even din 2012 se vor desfăşura în perioada 25 – 31 mai în următoarele orașe: Cluj-Napoca – 25 mai, București – 28 mai, Chișinău și Timișoara – 29 mai, Brașov, Iași și Târgu Mureș – 30 mai , Oradea – 31 mai și Sibiu – 7 iunie. La întâlnirile din Cluj și București va fi prezentă și dr. Mihaela Bilic, autoarea volumului “Sănătatea are gust“.

Toate evenimentele 11even susțin o cauză socială, banii rezultați din taxa de participare fiind donați. Spre exemplu, la Oradea suma strânsă va fi direcționată către fondul de constituire al Fundației Comunitare Oradea, iar la București  banii vor fi donați bugetului de refacere a blocului operator de la Spitalul Marie Curie.

Pe lângă evenimentele locale, organizatorii pregătesc un eveniment cu totul special pentru România: 11even & Allan Pease ce va avea loc în 4 octombrie 2012, la Bucureşti. În cadrul acestui eveniment, pe lângă cele mai interesante experienţe din acest an surprinse în cadrul evenimentelor 11even, veți beneficia de experienţa unuia din cei mai renumiţi experţi în comunicare din întreaga lume, Allan Pease, ale cărui cărţi sunt publicate de ani întregi la Curtea Veche Publishing în Seria Allan&Barbara Pease. Cu ocazia acestei vizite în România a soţilor Pease, vă promitem o întâlnire cu cititorii, o sesiune de autografe şi lansarea unui nou volum.

Allan şi Barbara Pease sunt cei mai de success autori ai Australiei. Cărţile lor susţin dezvoltarea personală şi organizaţională a multor oameni, de pe tot cuprinsul globului, oferind sugestii remarcabile în problema esenţială a relaţiilor umane.

Allan Pease este un expert recunoscut pe plan internaţional, fiind supranumit „Mr. Body Language“ de aproape 40 de ani, de când a apărut prima sa carte referitoare la limbajul trupului, care a înregistrat vânzări de mai multe milioane de dolari, ajungând să fie considerată „biblia comunicării“ pentru organizaţiile din lumea întreagă.

Seminarele, cărţile, casetele video, programele audio, emisiunile TV şi sesiunile de consiliere pentru îmbunătăţirea imaginii personale pe care le oferă Allan Pease sunt aşteptate şi urmărite cu interes de toată lumea, începând de la întreprinzători în afaceri, manageri de top şi politicieni, până la prezentatori TV, persoane cu rang nobiliar şi vedete rock. Iar sistemul de vânzări şi de comunicare pe care l-a creat el a ajutat nenumărate firme să crească — de la înfiinţare până la statutul de companie multinaţională.

Participarea la evenimentele 11even se face pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul http://11even.ro/2012/bilete/ sau din locaţiile partener din fiecare oraş unde va avea loc un eveniment 11even. Tot pe http://11even.ro/2012/bilete/  pot fi aflate toate informaţiile despre preţurile biletelor si ofertele speciale.

Pentru evenimentul 11even&Allan Pease, pachetele de participare pot fi achiziţionate online accesând http://11even.ro/2012/bilete/. Taxele pentru acest eveniment sunt de 99, 129 sau 299 EURO, în funcţie de pachetul de facilităţi ales.