Omul de afaceri Dragoș Nicolae a scris o recenzie în revista Cariere pentru volumul „Conspirația celor bogați. Cele opt noi reguli ale banilor” de Robert T. Kiyosaki. Vă redăm în continuare un fragment din recenzia pe care o puteți găsi în întregime aici.

„Sunt puține cărți de economie a căror lectură poate fi la fel de palpitantă precum un roman polițist. Cartea «Conspirația celor bogați. Cele opt noi reguli ale banilor», scrisă de Robert T. Kiyosaki, care a apărut prima dată online și face parte din seria Tată Bogat, este exact una dintre acele cărți.

Fiind un tip inteligent, care știe el însuși cum să facă bani, Kiyosaki nu uită să își facă reclamă pe parcursul cărții la un joc inventat de el și care se numește Cashflow, despre care afirmă că poate învăța pe oricine cum să își administreze banii și chiar să îi facă fără efort. De-a lungul cărții sunt explicați foarte simplu o serie de factori de care trebuie să ținem cont și să descoperim noi oportunități în problemele financiare actuale.”