Vineri, 30 martie 2012, Librăria Bastilia a găzduit lansarea albumului „Jubileul Regelui” de Ioan-Luca Vlad și Daniel Angelescu. La eveniment au luat cuvântul ASR Principele Radu, autorii, Ioan-Luca Vlad şi Daniel Angelescu, Iren Arsene, Managing Partner Curtea Veche Publishing şi Laura Albulescu, director de imagine Bastilia Librarium.

Albumul „Jubileul Regelui” continuă seria volumelor dedicate Familiei Regale începută de Curtea Veche Publishing anul trecut.  După volumele „Carte Regală de bucate”, „Anul Regelui”, „Muzica Regelui” și „Poveștile Reginei Maria”, albumul „Jubileul Regelui” reprezintă un omagiu adus Majestății Sale Regelui Mihai I cu ocazia aniversării a 90 de ani.

 ASR Principele Radu alături de autorii Ioan-Luca Vlad și Daniel Angelescu

ASR Principele Radu alături de Iren Arsene, Ioan-Luca Vlad, Daniel Angelescu și Laura Albulescu

ASR Principele Radu a remarcat faptul că volumele dedicate Familiei Regale se bucură în prezent de o mare apreciere din partea cititorilor: „fenomenul  acesta de carte regala începe să capătă proporții neobișnuite în România și neașteptate, de asemenea, fiincă el se întinde acum asupra societății românești profunde, nu numai asupra elitei bucureștene. Dacă în anii 90 volumele regale erau în general așezate pe rafturile intelectualillor și artiștilor români, astăzi tirajele și numărul de titluri așază cartea regală într-o mult mai profundă pătură a societății românești”.

ASR Principele Radu alături de Iren Arsene, Ioan-Luca Vlad, Daniel Angelescu și Laura Albulescu

Ioan-Luca Vlad vorbind despre album:

„A fost o muncă titanică făcută de un grup relativ restrâns de persoane din preajma Familiei Regale și de altfel, chiar de Familia Regală care a lucrat cot la cot alături de colegii mei pentru a duce la bun sfârșit un testament de iubire pentru Rege, un testament care întoarce iubirea Regelui pentru români.”

Standul dedicat Familiei Regale de la librăria Bastilia

ASR Principele Radu și Iren Arsene

Ultimele 4 fotografii au fost realizate de Mădălina Corina Diaconu.

În continuare aveți înregistrarea video a evenimentului de lansare:

http://www.privesc.eu/widget/live/9741