De astăzi poți adăuga și cel de-al nouălea volum la colecția Capital de 12 cărți despre afaceri de care ai nevoie. Săptămâna aceasta, revista Capital se vinde împreună cu volumul „Hillary Clinton. Secrete despre leadership” de Rebecca Shambaugh. O autoare de succes scrie despre o femeie de succes, care a depășit toate dificultățile ce i s-au ivit și a reusit să meargă mereu înainte cu pași siguri.

 Cartea oferă sfaturi femeilor ce doresc să se afirme, să se autoperfecționeze și să își atingă scopurile profesionale. Împletind povestea de succes a fostei Prime Doamne cu ghidul despre secretele reușitei, autoarea prezintă principalele trăsături necesare pentru a deveni adevărați lideri. Perseverența, adaptabilitatea și flexibilitatea, alături de curiozitatea pentru nou și capacitatea de a fi elocvent sunt doar câteva dintre ingredientele menționate de Rebecca Shambaugh pentru a parcurge drumul spre succes.

Din exemplele și dezvăluirile din cartea „Hillary Clinton. Secrete despre leadership” puteți să vă formați un set de principii pe care să le urmați pentru a câștiga definitiv controlul asupra propriei vieți și propriei cariere.

„O analiză actuală şi elocventă a liderului de succes; oferă strategii şi tehnici concrete, pe care oamenii şi organizaţiile de orice dimensiune le pot folosi, pentru a conduce ferm şi eficient, indiferent de climat.”
David L. Grange, General-maior (ret.) în armata SUA