Mâine, 12 august, ne întâlnim la Căsuţa din poveşti pentru a prezenta ultimul spectacol din cadrul tabărei de creaţie “Vara pe uliţă”. Ca de obicei, actriţa Rodica Mandache şi invitatele sale vor fi alături de noi pentru a le oferi celor mici un motiv să plece mai bogaţi sufleteşte de la Muzeul Satului. Spectacolul va începe la ora 12.00, iar în cadrul lui vom anunţa şi câştigătorii acestei ediţii a concursului de poveşti.

Acum, că am ajuns la ultima ediţie a spectacolelor de la Căsuţa din poveşti, vrem să le mulţumim partenerilor noştri de la Muzeul Satului, care ne-au găzduit cu drag de fiecare dată şi au acceptat să aducem poveşti la Casa Glod pentru o oră pe săptămână. Şi mai mari mulţumiri se îndreaptă către doamna Carmen Anghel de la Jurnalul Naţional, care a avut această frumoasă iniţiativă. Bineînţeles, magia de la Căsuţa din poveşti nu ar mai fi existat fără o mare doamnă a teatrului românesc, doamna Rodica Mandache, şi fără invitatele dumneaei: Loredana Benga, Monica Muşat, Andreea Tănase.

Vă mulţumim şi dumneavoastră, celor ce aţi participat la spectacolele  noastre. Sperăm că am reuşit să vă transpunem în minunata lume a poveştilor…

Mai jos, vă prezentăm desenele premiate la ediţia de vineri, 5 august, şi vom reveni în curând şi cu poveştile pe care le vom premia mâine.

Adriana Toldek:

Rareş Bârsan, 7 ani:

Rebecca Andrei, 7 ani:

Premiul special a fost obţinut de Matei Stamo, 6 ani.