În luna mai, cititoarele site-ului Boncafe.ro au parte de un răsfăț special din partea noastră. Despre evenimentele pe care le pregatim in aceasta lună puteți citi pe boncafe.ro, unde ne găsiți și cu cele mai noi titluri:

Tânără, vreau carieră! Sfaturi direct din tranşee de Hannah Seligson

Ca să ai succes, e nevoie de mai mult decât de o diplomă şi o pereche de pantofi cu toc! Ţi-ar fi de folos înţelepciunea şi sfaturile practice ale femeilor care s-au aflat cândva la început de drum, au învăţat din greşelile lor şi au depăşit fiecare impas. Ei bine, Hannah Seligson ridică vălul de pe una dintre cele mai comune (şi, totuşi, mai puţin discutate) probleme cu care se confruntă femeile astăzi: supravieţuirea şi evoluţia la locul de muncă. Prin interviuri luate unora dintre cele mai de succes femei de afaceri, prin cercetări meticuloase şi prin discuţii faţă în faţă cu sute de fete aflate la începutul carierei, Seligson a reuşit să adune între paginile acestei cărţi tot ce vrei să ştii, dar ţi-a fost teamă să întrebi. Cartea include nu doar sfaturi din viaţa reală, puncte de vedere clare şi liste utile, ci şi trucuri inedite, pe care le poţi folosi fără exerciţiu prealabil — pentru a începe cu dreptul.

„Tânără, vreau carieră! ar trebui să facă parte din biblioteca fiecărei femei care lucrează, indiferent că are o slujbă de 10 zile sau de 10 ani.“

Nan Mooney, autoare a cărţii I Can’t Belive She Did That

„Un sfat bun la începutul carierei poate face diferenţa între a rămâne mediocru şi a dobândi un success excepţional.“

Tory Johnson, fondatoare şi CEO al companiei Women for Hire şi regizoare de platou pentru emisiunea TV Good Morning America


Inteligenţa erotică. Reconcilierea vieţii erotice cu viaţa de familie – Ediţia a II-a de Esther Perel


Problemele ce pot apărea în cadrul vieţii sexuale a unui cuplu sunt diverse, de la dispariţia acesteia, în urma naşterii unui copil, până la rutină, plictiseală şi infidelitate. Autoarea, terapeut cu experienţă în psihologia cuplurilor, ne atrage atenţia că dragostea, sigură şi confortabilă, poate intra în conflict cu pasiunea şi că viaţa sexuală este mult mai com-plexă decât credem.

“Principalul lucru pe care Perel vrea să ni-l spună este că o căsătorie fericită e, înainte de toate, una sexy.”

The Guardian

,,Inteligenţa erotică… pune accentul pe una dintre cele mai dificile probleme ale modernităţii.“

The Evening Star

,,Un mariaj fără… pasiune? Esther Perel vă oferă în cartea de faţă soluţii pentru o viaţă sexuală fierbinte.“

People Magazine

Boncafe.ro – de taină la o ceaşcă de cafea

 

Boncafe.ro – de taină la o ceaşcă de cafea este o cafenea virtuală, un loc cald şi primitor, în care femeile, dar şi bărbaţii, se pot întâlni şi discuta în voie despre momentele importante din viaţa lor, despre lucrurile care-i pasionează, despre dragoste şi relaţii de cuplu şi promovează ideea că te poţi relaxa citind lucruri interesante, la o pauză de cafea, îţi poţi face prieteni noi, poţi întări vechile prietenii şi – de ce nu? – poţi găsi iubirea.

Echipa editorială propune un concept original şi atractiv, tonul discuţiilor este îndrăzneţ, opiniile argumentate curajos, abordarea subiectelor este fermă, deschisă, dar şi plină de sensibilitate, iar stilul vizual este original, modern, romantic, adaptat mesajului editorial.

Boncafe.ro este structurat pe rubrici permanente ce cuprind articole din diverse domenii de larg interes pentru orice tip de cititor.

Un spaţiu interactiv dinamic, plin de vervă şi culoare, un loc în care cititorii fideli  pot discuta pe marginea subiectelor propuse de editorialişti este cel al blogurilor Boncafe.ro. Păstrând ideea cafenelei virtuale, fiecare blog se identifică printr-un tip de cafea (espresso, frappe, cappuccino etc.), în funcţie de stilul şi personalitatea autorului de blog.

Alături de Luminiţa Iliescu, Alina Grozea şi Cora Manole, autoare binecunoscute şi apreciate în presa scrisă, invitate speciale pe Boncafe.ro sunt actriţele Nuami Dinescu şi Nouria Nouri, care ne dezvăluie pe blogurile personale, găzduite de bonCafe.ro , momente speciale din viaţa şi cariera lor.

Numitorul comun al tuturor materialelor de pe site este tonul cald, prietenos, indiferent de subiectul abordat.