Sursa foto

Pe 12 și 13 aprilie, toți cei interesați de menținerea echilibrului emoțional și gestionarea stresului au avut parte de o surpriză. Celebrul doctor, autor, coach și trainer internațional Roy Martina a susținut, pentru prima dată în România, un seminar provocator pe tema Echilibrului Emoțional în viața avocatului și nu numai. Vizita în țară a fost făcută la invitația adresată de Lawyer Coaching România din cadrul programului Be a different Lawyer.

Evenimentul s-a desfășurat în București pe perioada a 2 zile consecutive și a înregistrat o prezență numeroasă. Participanții au pus în practică imediat câteva dintre metodele de succes prezentate de Roy Martina, dintre care amintim:

 – Lanțul Succesului și definirea obiectivelor pentru fiecare zonă în parte: zona materială, sănătate, relații, dezvoltare personală și spiritualitate;

– diferența dintre echilibrul emoțional și stres, cum ne influențează fiecare performanța și starea de bine;

– cele mai bune bune metode de combatere a stresului, puterea comutării și echilibrarea energiilor, utilizarea ancorelor, gestionarea psihologiei corpului, utilizarea metaforelor în comunicarea cu subconștientul, vizualizări și exerciții de respirație, energizare și relaxare.

Roy Martina susține faptul că  stresul nu este altceva decât interpretarea pe care fiecare dintre noi o atribuie evenimentelor și situațiilor din viața noastră. Acesta intervine în momentul în care există o neconcordanță între partea conștientă și cea subconștientă.
Echilibrul emoțional înseamnă dobândirea și mentinerea unei stări optime de calm și serenitate care ne ajută să ne menținem relaxati sub presiune, așadar de fiecare dată ne confrutăm cu ceea ce nu vrem, e important să decidem și să afirmăm ceea ce ne dorim.

Modificarea felului în care gândim, sugestiile pozitive însoțite de vizualizări și exerciții de relaxare, toate contribuie la îmbunătățirea imaginii de sine și la dezvoltarea de noi credințe despre noi și lumea înconjurătoare.

Când inima și mintea lucrează împreună, nu mai există stres. Există doar acces nelimitat la potențial și resurse. Dobândirea și menținerea echilibrului interior atrage după sine o stare de sănătate optimă, relații fericite, carieră împlinită, prosperitate, calm și serenitate, energie și creativitate.