Așteptăm sărbătorile de iarnă cu bucurie și nerăbdare, dar mai ales cu surprize pentru cititorii noştri. Curtea Veche Publishing vă pregătește, în preajma Crăciunului, un dar pentru o seară magică. În urma succesului de care s-a bucurat apariţia volumului Alteței Sale Regale Principesa Margareta, am decis să îi răsplătim, pe trei dintre cititorii noștri interesați de Cartea regală de bucate, cu o Seară regală cu bucate.

Astfel, fiecare comandă a acestei cărți, plasată pe site-ul curteaveche.ro între 6 și 20 decembrie, va intra într-o tragere la sorți. Extragerea va avea loc pe 21 decembrie, iar cei trei câștigători vor avea rezervată câte o masă cu două locuri la Palatul Ghika în seara de 23 decembrie.  Reţetele,  pregătite de bucătari prestigioşi, vor fi selectate din Cartea Regală de Bucate. .

Cartea Regală de Bucate este un fel diferit de a cunoaște Familiile Regale ale lumii. “Ideea de a pune împreună reţete culinare, alături de poveşti cu oameni dragi, este plăcută şi amuzantă. Am făcut acest lucru cu pasiune, amintindu-mi o mulţime de detalii despre oameni pe care îi iubesc, îi admir sau cărora le port prietenie şi recunoştinţă.” (Principesa Margareta a României)

Vă invităm, așadar, la o Seară regală cu bucate, într-o atmosferă desprinsă din marile case nobile ale lumii!

[slideshow]

sursa fotografii