Rețete cu germeni și vlăstari. Ediția a III-a, revizuită și adăugită

Colecție: Să fii sănătos

Copertă: Fotografii de Raoul Pop

Anul apariției: 2017

Număr pagini: 232

Format: 24.4 x 18.6 cm

ISBN: 978-606-44-0010-9

Rețete cu germeni și vlăstari. Ediția a III-a, revizuită și adăugită

Surse de sănătate și de energie

Autor: Ligia Pop

Să fii sănătos
În stoc
59 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional. Consultant în nutriție raw și maestru bucătar în alimentația fără foc, a publicat până în prezent opt cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere fără frică și un bebe sănătos; Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși; Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari; Un ghid al detoxifierii în 15 zile; Jurnalul unei mame: ghid pentru creșterea copiilor până la 3 ani, precum și cartea de față, ajunsă acum la a treia ediție.
    Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează evenimente naționale care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“.
    Pentru mai multe detalii, vizitați: ligiapop.com
    Reprezentând un ghid complet de creștere a germenilor și vlăstarilor, ediția de față a fost îmbogățită cu o secțiune extrem de utilă: peste 50 de rețete care includ aceste tinere plante – surse concentrate de clorofilă
    și substanțe nutritive, esențiale pentru o
    viață sănătoasă.
    Astfel, veți găsi aici nu doar sfaturile necesare pentru a obține acasă aceste mici miracole ale naturii, ci și modul de a prepara din ele salate hrănitoare, humusuri apetisante, sucuri și smoothie-uri savuroase, ce vă vor oferi – chiar dacă aveți o alimentație tradițională – un plus de energie și vitalitate.