Andreea Marin

14,45 lei
  • Cod produs: 973-8120-93-4
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Cu toţii am auzit de Pamântul Făgăduinţei şi am suspinat nostalgici, gândindu-ne la câte reuşite am putea obţine dacă am trăi acolo. Unii dintre noi s-au resemnat, alţii au decis că Succesul nu are nici o legatură cu geografia fizică, ci cu Geografia Sufletului şi a Mintii. Personalităţile din aceas..

Cu toţii am auzit de Pamântul Făgăduinţei şi am suspinat nostalgici, gândindu-ne la câte reuşite am putea obţine dacă am trăi acolo. Unii dintre noi s-au resemnat, alţii au decis că Succesul nu are nici o legatură cu geografia fizică, ci cu Geografia Sufletului şi a Mintii. Personalităţile din această serie au trăit în acelaşi oraş cu tine, poate au învăţat la aceeaşi şcoală, dar, undeva, au ştiut să facă diferenţa. Povestea succesului lor este aici. Urmează-i şi, la rândul tău, vei reuşi!

Andreea Marin este Zâna Bună ce ne intră în casă săptămână de săptămână. Daruită din plin cu inteligenţă şi farmec, ea este vedeta fără concurenţă de la Surprize, surprize şi reprezintă imaginea Head&Shoulders în România. Magia zâmbetului Andreei, uneori jucăuş, alteori umbrit de tristeţe, ascunde o viaţa tumultuoasă, plină de răscruci, de dezamăgiri, de izbânzi şi de strălucire. Povestea succesului ei, relatată de psihologul Alexandru Răducanu, este o lecţie pasionantă de viaţă. Copilăria frântă de pierderea mamei, primii paşi în televiziune, culmile succesului, pierderea dragostei, ascensiunea pe Kilimanjaro sunt încercări care au facut-o sa-şi descopere şi sa-şi călească firea de învingător. De-a lungul cărţii, mărturiile celor care o cunosc, rude, prieteni, colaboratori, ne dezvăluie o fiinţă caldă, delicată, pasionată şi, în egală măsura, imaginea unui model de profesionalism şi integritate.
General
Anul apariției 2002
Autor Alexandru Raducanu
Număr pagini 120
Format 14,5 x 18,5 cm, cartonat

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.