ADN-ul sucesului . Să ştii ce vrei ca să obţii ceea ce-ţi doreşti

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: THE DNA OF SUCCESS. Know What You Wan to Get What You Want

Traducător: Dana Onofrei

Copertă: Daniel Ţuţunel, Némethi András Barna

Anul apariției: 2006

Număr pagini: 272

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 973-669-181-0

ADN-ul sucesului . Să ştii ce vrei ca să obţii ceea ce-ţi doreşti

Autor: Jack M. Zufelt

Cărţi Cheie
Stoc epuizat
21,19 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • De câte ori nu am pornit în cãutarea succesului, pentru ca în final sã rãmânem doar cu regrete? Fie nu ne-am încadrat în termenele stabilite, fie sarcina, odatã îndeplinitã, nu ne-a adus satisfacţia promisã, fie pur şi simplu am uitat pe drum încotro ne îndreptãm, furaţi de mii de alte evenimente. Şi atunci ne întrebãm sceptici: „Mai este oare succesul posibil?“

  Nu numai cã este posibil, dar, prin ADN-ul succesului, el devine inevitabil. Pentru cã drumul spre reuşitã, ne spune autorul Jack Zufelt, nu este o mantra pe care o repetãm mecanic, nu este o interminabilã listã de sarcini zilnice şi nici o stare de hipnozã pe care ne-o induce psihologul. Succesul existã în interiorul nostru şi singura reţetã de care avem nevoie este aceea a scoaterii la ivealã a acestei Forţe a Învingãtorului cu care ne-am nãscut, asemenea unui cod genetic.

  Ştiţi care este lucrul pe care vi-l doriţi cel mai mult în viaţã?

  Înţelegeţi pe deplin de ce aveţi nevoie pentru a-l realiza?

  Sunteţi dispuşi sã faceţi tot ce este necesar pentru a-l obţine?


  Întrebãrile par simple, dar de cele mai multe ori, tãcerea este singurul rãspuns. Şi aceasta pentru cã nu ne-a îndrumat nimeni sã cãutãm în interiorul nostru impulsul ce determinã acţiunea. Jack Zufelt ne aratã cât de simplu poate fi: succesul înseamnã sã ne ascultãm chemarea interioarã.