Telefon Curtea Veche

Sam Harris

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Sam Harris

Liber arbitru (EBOOK)

 

 

Această carte inteligentă și succintă ne arată cum putem trăi într-o lume în care renunțăm la credința în liber arbitru.Credința în existența liberului-arbitru se regăsește în orice aspect esențial al vieții unui om. Cum să ne raportăm la legi, politică, religie, relații intime, moralitate sau la se..

Sam Harris

Scrisoare către o națiune creștină (EBOOK)

 

 

„Eleganta cărțulie a lui Sam Harris este una dintre cele mai înviorătoare și încântătoare surse de informații pentru cei care, la fel ca mine, nu aderă la nicio doctrină religioasă. Citește-o, formează-ți propria opinie, dar nu-i ignora mesajul.”— Leonard SusskinDÎn octombrie 2006, Scrisoare către o..

Scrisoare către o națiune creștină
-30%

Sam Harris

Scrisoare către o națiune creștină

24,50 lei

35,00 lei

Fără TVA: 23,33 lei

Eleganta cărțulie a lui Sam Harris este una dintre cele mai înviorătoare și încântătoare surse de informații pentru cei care, la fel ca mine, nu aderă la nicio doctrină religioasă. Citește-o, formează-ți propria opinie, dar nu-i ignora mesajul.— Leonard SusskinD În octombrie 2006, Scrisoar..

Sam Harris

Liber arbitru

30,00 lei

Fără TVA: 28,57 lei

Credința în existența liberului-arbitru se regăsește în orice aspect esențial al vieții unui om. Cum să ne raportăm la legi, politică, religie, relații intime, moralitate sau la sentimente precum remușcarea sau împlinirea de sine, fără să fim convinși că orice persoană este sursa propriilor gânduri ..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)