Telefon Curtea Veche

Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter

Cadranul banilor. Ghidul unui tată bogat pentru l...

57,00 lei

Fără TVA: 54,29 lei

Ediţia a III-aAţi observat că mulţi dintre cei mai sclipitori absolvenţi ai universităţilor îşi doresc să lucreze pentru cei care nu şi-au terminat studiile... oameni precum Bill Gates, Richard Branson, Michael Dell şi Ted Turner? Aceşti oameni fără studii superioare sunt astăzi ultra-bogaţii lumii...

Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter

Profeţiile tatălui bogat. De ce încă ameninţ...

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

Profeţiile tatălui bogat vă vor arăta cum pensionarea ne va afecta pe noi toţi, indiferent de vârstă şi de situare geografică, cândva în viitorul apropiat. Iar după ce expune motivele care stau la baza crahului ce va să vie, cartea arată nu doar cele mai bune căi de a ne asigura menţinerea bogăţiei,..

Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter

Copil bogat, copil isteţ. Startul financiar în v...

43,00 lei

Fără TVA: 40,95 lei

Cartea Copil bogat, copil isteţ este scrisă pentru părinţii care pun preţ pe educaţie, care vor să le asigure copiilor lor un start avantajos în viaţă – financiar şi şcolar – şi care sunt gata să se implice în acest proces. În Era Informaţională, o bună educaţie este mai importantă ca oricând. Dar a..

Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter

Tânăr şi bogat. Cum să faci avere de tânăr, ...

49,00 lei

Fără TVA: 46,67 lei

Această carte se referă la felul în care am pornit noi la drum, neavând nimic, şi ne-am retras din activitate eliberaţi de griji financiare, în mai puţin de zece ani. Aflaţi cum puteţi face acelaşi lucru. Dacă nu vreţi să trudţi din răsputeri toată viaţa… această carte vă este destinată. De ce să nu..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)