Telefon Curtea Veche

Carl Honoré

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Carl Honoré

Bolder. Cum să profiți de o viață mai lungă (...

 

 

„Honoré are un stil atrăgător și o curiozitate molipsitoare pentru lucrurile mărunte din viețile celor de lângă el.”— THE WALL STREET JOURNALCa să trăiești pe pielea ta toate bucuriile îmbătrânirii, trebuie doar să îndrăznești să îți schimbi perspectiva. Cartea lui Honoré va fi ghidul tău în reinven..

Carl Honoré

Elogiu lentorii. Provocări în era vitezei (EBOOK...

 

 

Manifestul unei revoluții pe cale de a se produce: revoluția lentorii.Trăim în era vitezei: preferăm să mâncăm în grabă la restaurante fast-food în loc să gătim, apăsăm pedala nervoși și ne supărăm dacă prindem un stop, muncim într-un ritm infernal și ajungem acasă din ce în ce mai obosiți. Viteza a..

Elogiu lentorii. Provocări în era vitezei
-55%

Carl Honoré

Elogiu lentorii. Provocări în era vitezei

22,05 lei

49,00 lei

Fără TVA: 21,00 lei

Trăim în era vitezei: preferăm să mâncăm în grabă la restaurante fast-food în loc să gătim, apăsăm pedala nervoși și ne supărăm dacă prindem un stop, muncim într-un ritm infernal și ajungem acasă din ce în ce mai obosiți. Viteza a devenit un drog. Am uitat ce înseamnă să ne petrecem timpul cu propri..

Bolder. Cum să profiți de o viață mai lungă
-45%

Carl Honoré

Bolder. Cum să profiți de o viață mai lungă

25,30 lei

46,00 lei

Fără TVA: 24,10 lei

Honoré are un stil atrăgător și o curiozitate molipsitoare pentru lucrurile mărunte din viețile celor de lângă el.— THE WALL STREET JOURNAL Privește adevărul drept în față: înaintarea în vârstă este inevitabilă. O trăiești indiferent dacă ai 20, 30 sau 70 de ani.  Simți cum te trec fiori n..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)