Telefon Curtea Veche

Allan & Barbara Pease

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Allan & Barbara Pease

De ce bărbaţii au nevoie de sex, iar femeile de ...

40,00 lei

Fără TVA: 38,10 lei

Allan şi Barbara analizează cu maximă sinceritate şi cu o doză considerabilă de umor gândirea bărbaților şi a femeilor față de sex şi dragoste, explicând diferența de viziune dintre cele două tabere. Bazându-se pe cercetări despre creier, pe noutăți din psihologie şi pe statistici relevante, soții P..

Allan & Barbara Pease

De ce bărbaţii se uită la meci şi femeile se u...

33,00 lei

Fără TVA: 31,43 lei

Nu-i aşa, doamnelor, că aproape în fiecare zi vă supăraţi pentru că partenerul dumneavoastră, care pare să nu aibă altă treabă decât să privească la televizor în timpul liber, nu vă răspunde la întrebari?  Nu-i aşa, domnilor, că aproape zilnic sunteţi agasaţi de pălăvrăgeala "fără sens" a p..

Allan & Barbara Pease

Cât de compatibili sunteţi? Manualul relaţiilor...

22,00 lei

Fără TVA: 20,95 lei

Având o experienţă de mai bine de 30 de ani de cercetare în domeniul relaţiilor umane, urmărind felul cum acestea func-ţionează sau eşuează, Allan & Barbara Pease sunt mereu rugaţi să ofere sfaturi sau trucuri din care partenerii să-şi dea seama cum progresează relaţia lor. În această carte amuzantă..

Allan & Barbara Pease

Află răspunsul!

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Allan Pease este un expert în dezvoltare personală, în comunicare şi în relaţii interumane recunoscut pe plan internaţional. Este autorul a zeci de bestselleruri, traduse în 55 de limbi şi vândute în peste o sută de ţări. Ideile sale au inspirat milioane de cititori din întreaga lume, având o contri..

Allan & Barbara Pease

Abilităţi de comunicare. Ediţia a II-a

29,00 lei

Fără TVA: 27,62 lei

Să spunem că, prin mâna ­destinului (sau din proprie voință), ați ajuns într‑un context social (sau profesional) complet nefamiliar. Vă doriți din toată inima înțelegere, acceptare, afirmare, succes, recunoaștere… Oricum l-ați numi, pentru obiectivul acesta aveți nevoie de același lucru: abilități d..

Allan & Barbara Pease

Limbajul trupului în mediul de afaceri

25,00 lei

Fără TVA: 23,81 lei

Credeţi că nu putem citi sau schimbagândurile celorlalţi? Mai reflectaţi! Ce-ar fi dacă am putea învăţa cum săinterpretăm corect limbajul trupului? Ei bine, am influenţa părereainterlocutorilor despre noi sau despre afacerea pe care le-o propunem, i-amconvinge mai uşor să ne devină partener..

Allan & Barbara Pease

De ce bărbaţii sunt neglijenţi, iar femeile, me...

29,00 lei

Fără TVA: 27,62 lei

            De sărbători, spiritele se încing: trebuie cumpărate daruri, pregătită masa pentru musafiri şi să fii o gazdă perfectă. Cu atâtea griji pe cap, cu atâtea probleme de rezolvat, cum să mai reuşim să ne simţim bine?             Bărbaţii şi femeile funcţionează diferit — acesta este un lucr..

Allan & Barbara Pease

El e cu minciuna, ea vorbeşte-ntruna. Ediţia a I...

33,00 lei

Fără TVA: 31,43 lei

El e cu minciuna, ea vorbeşte-ntruna descrie cercul vicios în care se învârtesc mii de femei şi de bărbaţi, ameninţându-se unul pe celălalt cu cicăleala, cu minciunile, cu şantajul emoţional, cu obiceiurile proaste, cu prejudecăţile. Ieşirea din acest cerc vicios este posibilă numai dacă sunteţi..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)