***

Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)
Pachetul Campionilor
-20%

***

Pachetul Campionilor

64,00 lei

80,00 lei

Fără TVA: 60,95 lei

Pachetul conține cărțile Viața în ritm de tenis de Horia Tecău și En Garde! de Ana Maria Brânză...

Pachet Emoji
-20%

***

Pachet Emoji

128,81 lei

161,00 lei

Fără TVA: 122,67 lei

Pachetul contine titlurile: Emoji - App-ventura epică a lui Gene, Emoji - cartea cu jocuri , Emoji - Cum să fii curajos și să-ți exprimi emoțiile, Emoji - Enciclopedia si Emoji - Evadarea..

***

Emoji - Enciclopedia

33,00 lei

Fără TVA: 31,43 lei

Vrei să știi care-i treaba cu Emoji?Fă o vizită în lumea Emoji cu ajutorul acestui ghid. Întâlnește-i pe Emoji, apoi fă înconjurul Textopolisului și treci pe la Bate Palma pentru a i auzi câteva dintre cele mai amuzante glume. Învață bazele programării de la Rebela (dar asigură-te că stai departe de..

***

Emoji - cartea cu jocuri

32,00 lei

Fără TVA: 30,48 lei

Carte de colorat și cu activități..

***

Un ocean de iubire

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Un ocean de IubireCarte de colorat motivațională pentru adulțiViaţa este plină de probleme. În orice moment ne confruntăm cu termene-limită şi cu obligaţii, avem întâlniri şi conversăm tot timpul în lumea virtuală. Aşa se ridică muntele nesănătos de stres şi de tensiune al fiecăruia dintre noi. Stud..

Pachet Astă-seară citim în familie
-30%

***

Pachet Astă-seară citim în familie

53,30 lei

76,00 lei

Fără TVA: 50,77 lei

Pachetul contine titlurile: Bonsai, Secretul Lui Milton si Forta Entuziasmului...

Pachet Superwoman
-35%

***

Pachet Superwoman

80,42 lei

123,00 lei

Fără TVA: 76,59 lei

Pachetul contine titlurile: Antifragil, Nlp Si Relatiile De Cuplu si Parul Venerei..

Pachet Mica Exploratoare
-35%

***

Pachet Mica Exploratoare

81,91 lei

126,00 lei

Fără TVA: 78,01 lei

Pachetul conține următoarele titluri pentru copii și adolescenți:Ce se întâmplă cu mine? de Susan MeredithDe ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură? de Adina RosettiFete și feciori de împărați de Răzvan NăstaseOmul cu trei minți și alte basme cu tâlc de Răzvan Năstase..

***

Frumusețe interioară

39,00 lei

Fără TVA: 37,14 lei

În viețile noastre agitate, trebuie să ne acordăm timp special pentru a ne relaxa şi pentru a ne calma mințile mereu preocupate. Această carte de colorat îți oferă posibilitatea de a evada din viața cotidiană, plină de stres şi griji. Ai astfel ocazia să te deconectezi şi să te eliberezi de ele. Vei..

***

Liniște sufletească

39,00 lei

Fără TVA: 37,14 lei

Vârstă recomandată 8-12 ani. Coloratul este o modalitate de relaxare, care linişteşte mintea şi le dă de lucru mâinilor, pentru ca tu să te simţi bine şi liber cu adevărat. Coloratul stimulează diverse zone cerebrale, care reglează abilităţile motorii şi creativitatea.Cartea de colorat Linişte sufle..

***

Mindfulness

39,00 lei

Fără TVA: 37,14 lei

Vârstă recomandată 8-12 ani. Cărţile de colorat pentru adulţi sunt tera­peutice. Coloratul este o tehnică de relaxare care linişteşte mintea şi le dă de lucru mâinilor, pentru ca tu să te simţi bine şi liber cu adevărat. Coloratul stimulează diverse zone cerebrale, care reglează abilităţile motorii ..

***

Cealaltă revoluție (Antologie de povestiri maghi...

32,00 lei

Fără TVA: 30,48 lei

„Hotarele existente între abordarea scriitorului și cea a istoricului, între literatură (ficțiune) și istoriografie nu sunt, desigur, de netrecut. Structurile narative pot fi chiar identice. […] Libertatea scriitorului este aproape nelimitată. Receptarea sa depinde de felul în care autorul își tradu..

***

Să ne bucurăm! Carte de colorat pentru Crăciun

36,00 lei

Fără TVA: 34,29 lei

Viaţa este plină de probleme. În orice moment ne confruntăm cu termene-limită şi cu obligaţii, avem întâlniri şi conversăm tot timpul în lumea virtuală. Aşa se ridică muntele nesănătos de stres şi de tensiune al fiecăruia dintre noi. Cercetările actuale au demonstrat că nivelul de stres se diminueaz..

***

Expresii ale recunoștinței. Carte de colorat mot...

29,00 lei

Fără TVA: 27,62 lei

Viaţa ne solicită din plin. Programările, termenele-limită, obligaţiile de tot felul şi constantul flux al măruntelor discuţii din mediul digital ne ocupă orice moment, înălţând în faţa noastră un munte de stres şi de tensiune. Studiile arată că, atunci când colorezi, stresul e redus semnificativ, î..

***

#rezist. Proteste împotriva OUG 13/2017

30,00 lei

Fără TVA: 28,57 lei

“#rezist. Proteste împotriva OUG 13/2017” este albumul prin care Curtea Veche Publishing, cu sprijinul oferit de numeroși fotografi din țară și din străinătate, de importanți jurnaliști, analiști și oameni de cultură, documentează cel mai amplu protest din istoria postdecembristă. Textele cuprinse î..

Pachet Regal
-20%

***

Pachet Regal

191,11 lei

238,90 lei

Fără TVA: 182,01 lei

Pachetul contine titlurile: Cum supraviețuiește monarhia într-o republică?, Ora Regelui, Cotroceniul regal, Eticheta regală, Margareta. Mărturia unui sfert de veac regal...

***

O mie și una de nopți. Repovestire după basmele...

15,00 lei

Fără TVA: 14,29 lei

Vârstă recomandată 8-14 ani. Cu mult timp în urmă a trăit un sultan fără seamăn, pe nume Şahriar, a cărui stăpânire se întindea până în cele mai îndepărtate colţuri ale pământului. Aflând că fratele său fusese trădat de aleasa lui, sultanul a hotărât, cu mintea înnegurată de mânie, să piardă, rând p..

***

Muzica Regelui. Ediţia a II-a (carte & CD)

19,27 lei

Fără TVA: 18,35 lei

Format pachet: 14 x 18,7 cm, cu clape CD-ul, realizat în coproducţie cu Radio România, cuprinde melodiile preferate ale Regelui pe un CD de colecţie numit sugestiv Muzica Regelui, alături de un volum bilingv româno-englez. În acesta, ASR Principele Radu al României a adunat poveşti biografice din ..

***

UEFAntasticii România 100

100,00 lei

Fără TVA: 84,03 lei

Acest calendar este darul nostru către Mihai Neșu și totodată către fiecare dintre dumneavoastră. Vorbește despre Istorie și Prietenie prin fiecare filă. Vorbește despre principii și valori puternice ce ne-au adus, uniți, până la acest capitol al existenței noastre. Vă povestim aici despre istoria p..

Pachet "Ghid de supraviețuire în familie&qu...
-35%

***

Pachet "Ghid de supraviețuire în familie&qu...

153,92 lei

236,81 lei

Fără TVA: 146,59 lei

Pachetul conține următoarele titluri:Gastronomie - Jamila Cuisine vol. II de Geanina Staicu AvramRelații - Ghidul unui cuplu ocupat de Kathy PeelCarieră - Comunicarea defectuoasă. Abordarea eficientă a discuţiilor de Douglas Stone, Bruce Patton, Sheila HeenCarieră - Reguli de aur..

Pachet Micul explorator
-35%

***

Pachet Micul explorator

46,81 lei

72,01 lei

Fără TVA: 44,58 lei

Pachetul conține următoarele cărți pentru copii și adolescenți:Ce se întâmplă cu mine de Alex FrithFete și feciori de împărați de Răzvan NăstaseOmul cu trei minți și alte basme cu tâlc de Răzvan Năstase..

Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)