9 minciuni care vă înfrânează afacerea... şi adevărul care o va elibera

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: 9 Lies That Are Holding Your Business Back... And the Truth That Will Set It Free

Traducător: Daniel Duncă

Copertă: Daniel Ţuţunel

Anul apariției: 2006

Număr pagini: 232

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 973-669-269-8

9 minciuni care vă înfrânează afacerea... şi adevărul care o va elibera

Autor: Steve Chandler, Sam Beckford

Cărţi Cheie
Stoc epuizat
19,27 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00


  1. E nevoie de bani ca să faci bani

  2. Trebuie numai să ştiu cum să fac

  3. Nu trebuie decât să ne facem numele cunoscut

  4. Experienţa îmi va fi de ajutor

  5. Sunt o victimă a circumstanţelor

  6. Trebuie să fii econom

  7. Clienţii sunt greu de înţeles

  8. Nu am nevoie de ajutorul nimănui

  9. Reducerea preţurilor dinamizează afacerea


  Iată-le! Cele nouă minciuni care, probabil, vă înfrânează afacerea, dar şi pe dumneavoastră, ca mic întreprinzător. Oh, ne scuzaţi! Credeaţi că sunt adevărate? Ei bine, atunci aveţi în faţă cartea potrivită!
  Această mică biblie destinată oamenilor de afaceri vă arată nu doar ce şi cum să faceţi pentru a vă asigura că afacerea dumneavoastră va fi profitabilă, dar conţine şi ingredientul care lipseşte în multe dintre cărţile „practice“ de afaceri — cum să vă motivaţi în fiecare zi pentru a reuşi.  Pentru a afla mai multe, puteţi vizita site-ul cărţii la adresa www.smallbusinesstruth.com.


  SAM BECKFORD este fondatorul a opt mici afaceri. Primele cinci au eşuat lamentabil. După afacerea numărul cinci, el s-a decis să se angajeze şi să aibă o „slujbă normală“, dar din fericire a fost concediat cinci luni mai târziu, moment în care a lansat afacerea cu numărul şase — adică cea care l-a făcut milionar. Sam a împărtăşit strategiile şi filozofia sa de afaceri în seminarii la care au participat mii de mici întreprinzători şi a consiliat personal alte sute de oameni de afaceri din America de Nord, ajutându-i să-şi crească veniturile cu 40.000 de dolari pe an şi, în acelaşi timp, să beneficieze de mai mult timp liber. Sam trăieşte la Vancouver, Canada, alături de soţia sa, Valerie, şi de fiica lor Isabella.  STEVE CHANDLER este cel care a scris Reinventing Yourself, dar şi alte cărţi motivaţionale care au obţinut recorduri de vânzări în librăriile din întreaga lume. El a consiliat peste 30 din cele 500 de companii ce figurează în Top Fortune şi alte sute de mici afaceri. Deţine calitatea de membru invitat al programului Soul-Centered Leadership de la Universitatea din Santa Monica şi trăieşte în Arizona, alături de soţia sa, Kathy, şi de animalul lor de casă... un urs grizzly.

  Îl puteţi contacta pe Steve prin site-ul său personal www.stevechandler.com.