Țup. Imposibil e doar un cuvânt ediția a III-a

52,00 lei

  • Disponibilitate: Pre-Order
  • Număr pagini: 96
În perioada 10 - 24 mai*, precomandă acest volum cu autograful autorului și ai șansa de a fi unul dintre cei 5 câștigători ai Biletului de Aur. 

În perioada 10 - 24 mai*, precomandă acest volum cu autograful autorului și ai șansa de a fi unul dintre cei 5 câștigători ai Biletului de Aur. 

Biletul de Aur îți va aduce, pe viață, toate cărțile care au apărut sau urmează să apară în colecția „Poveștile Cristinei”! În plus, vei fi invitatul nostru de onoare la toate evenimentele organizate de „Poveștile Cristinei” și Curtea Veche Publishing: lansări, concerte, spectacole și un tur privat al editurii!


* livrările vor începe după 24 mai.


Ați auzit vreodată povestea lui Țup, puiul de ciocârlie care a învățat limba oamenilor pentru a salva pădurea? Citind această carte în care prinde viață o lume întreagă, plină de personaje dintre cele mai fascinante, o veți putea cunoaște pe Țup și vă veți întâlni cu toți prietenii ei fantastici. Înțeleptul bufnițoi, corbul Tor, care își învinge teama, domnul Fulger, melcul care poartă o bibliotecă întreagă în cochilie și alți prieteni ai neînfricatei și inimoasei Țup ne învață o mulțime de lucruri. De la ei aflăm că este important să nu judecăm niciodată după aparențe, să credem în noi până la capăt și să nu ne pierdem speranța nici măcar atunci când pare că suntem într-o situație fără ieșire.

General
Anul apariției 2019
Autor Alex Donovici
Număr pagini 96
Format 24 x 16 cm
Cod produs: 978-606-44-0233-2

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.