Puterea prezentului. Ghid practic - Ediţia a II-a, revizuită

Colecție: Biblioterapia

Titlu original: Practicing The Power of Now - Essential Teachings, Meditations, and Exercises from The Power of Now

Traducător: Mona-Diana Chirvasiu

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2011

Număr pagini: 112

Format: 13×20 cm

ISBN: 978-606-588-162-4

Puterea prezentului. Ghid practic - Ediţia a II-a, revizuită

Învăţături esenţiale, meditaţii şi exerciţii preluate din cartea Puterea prezentului

Autor: Eckhart Tolle

Biblioterapia
În stoc
17,34 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • ECKHART TOLLE este considerat unul dintre cei mai originali şi mai inspiraţi mentori spirituali ai timpului nostru. S-a născut în Germania, unde şi-a petrecut primii treisprezece ani din viaţă. După ce a absolvit Universitatea din Londra, a devenit cercetător şi îndrumător la Universitatea Cambridge. La 29 de ani, în urma unei transformări spirituale profunde, vechea sa identitate a fost literalmente dizolvată şi viaţa i s-a schimbat radical.
  Următorii ani şi i-a dedicat înţelegerii, integrării şi aprofundării acestei transformări, care a marcat începutul unei pasionante experienţe spirituale.
  Eckhart Tolle nu s-a aliniat niciunei tradiţii sau religii, dar nici nu a respins vreuna. Învăţăturile sale transmit un mesaj simplu şi în acelaşi timp profund, cu claritatea şi simplitatea vechilor maeştri spirituali: există o cale către eliberarea de suferinţă şi dobândirea păcii interioare.
  „Mulţi dintre cititorii care mi-au scris şi-au exprimat dorinţa ca aspectele practice ale învăţăturilor cuprinse în Puterea prezentului să le fie prezentate într-un format mai accesibil, pentru a le putea folosi în viaţa lor de zi cu zi. Această cerere a constituit imboldul pentru a scrie cartea de faţă.“
  Eckhart Tolle  „Ţin Puterea prezentului pe noptieră. Este una dintre cele mai de preţ cărţi pe care le-am citit.“
  Oprah Winfrey  „Fiecare propoziţie este plină de înţelepciune şi adevăr, iar în urma lecturii vom descoperi seninătatea, liniştea profundă şi prezenţa sacrului în viaţa noastră.“
  Deepak Chopra