Evenimente

CONCURS Primește mingea de la Horia Tecău!

REGULAMENT CONCURS

Primește mingea de la Horia Tecău!

 

 

1. ORGANIZATORUL concursului este S.C. Curtea Veche Publishing S.R.L., cu sediul în Bucureşti, str. Aurel Vlaicu nr. 35, reprezentată prin Grigore Arsene, în calitate de Director General. Decizia de derulare a concursului conform regulilor cuprinse în prezentul regulament este finală şi obligatorie pentru participanţi. Regulamentul Oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile din România. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări/schimbări pe site-ul www.curteaveche.ro.

 

Librăriile partenere la promoție sunt: S.C. LIBRARIILE HUMANITAS S.A, S.C. PRAVALIA CU CARTI S.R.L, S.C. LIBRIS S.R.L, S.C. BIBLIOSTAR S.R.L, S.C. BLOR RETAIL S.A, S.C. DANTE INTERNATIONAL S.A, S.C. DIRECT CLIENT SERVICES S.R.L., S.C. NEXT PAGE SRL.

 

Concurenţii au...

Topul vânzărilor la Gaudeamus 2015

Între 18 și 22 noiembrie 2015, Curtea Veche Publishing și-a întâmpinat cititorii la cea de a XXII-a ediție a Târgului Internaţional de Carte GAUDEAMUS cu titluri variate, reduceri de preț de până la 85% la peste 600 de titluri, întâlniri cu autori cunoscuți, ateliere pentru copii și peste 4500 de premii.

Cele mai apreciate evenimente organizate de Curtea Veche Publishing în cadrul târgului au fost lansarea volumului „Pe trecerea timpului” de Emil Hurezeanu, prezentarea noutăților regale în prezența AALLRR Principesa Margareta și Principele Radu ai României, lansarea volumului regal pentru copii „Carol I. Primul și cel mai mare Rege al românilor” de Adrian Cioroianu și Andrei Radu și atelierele de lectură pentru micii cititori cu tehnici interactive din teatru, organizate de Asociația Curtea Veche cu sprijinul Dacia România.

Top 5 al vânzărilor Curtea Veche Publishing la Gaudeamus 2015:

Coperta HurezeanuPe primul loc în topul preferințelor s-a aflat volumul „Pe trecerea timpului. Jurnal politic...

Dr. Mihaela Bilic: Conferință despre psihonutriție și un mod sănătos de a slăbi

Vineri, 16 octombrie 2015, vă invităm să sărbătorim împreună lansarea celui mai recent volum al medicului nutriționist Mihaela Bilic, „Sănătatea are gust. Ghid pentru slăbit”.

Pregătim o conferință despre o metodă originală de a scăpa de obsesia dietelor și a kilogramelor în plus: psihonutriția. Evenimentul are loc la Cafe Verona (subsolul Librăriei Cărturești Verona, București). Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Rezervări la evenimente@curteaveche.ro.

Dr. Mihaela Bilic ne propune, ca instrument în lupta cu kilogramele în plus, un jurnal emoționalo-alimentar, care să ne ajute să identificăm rolul pe care mâncarea îl are în viața noastră, astfel încât să reușim să slăbim mâncând orice, dar cu măsură! „Vă invit să reconsiderați această atitudine extremistă în raport cu mâncarea și să vă gândiți, măcar pentru o clipă, la ce i-ar face bine corpului vostru, de ce anume are el nevoie cu adevărat” – dr. Mihaela...

Curtea Veche Publishing la final de Bookfest: “Primul pas” de Klaus Iohannis, cel mai cautat titlu
Lansări Curtea Veche Publishing la Bookfest Romexpo, 20-24 mai 2015
“PRIMUL PAS” DE KLAUS IOHANNIS, lansare și sesiune de autografe la Bookfest 2015
"De zece ori pe buze" de Adina Rosetti, o proză scurtă fără note false
ASR Principele Nicolae al României, tur ciclist caritabil
Pas cu pas de Klaus Iohannis, bestseller absolut in istoria Gaudeamus
Klaus Iohannis, invitatul Curtea Veche Publishing la Gaudeamus 2014
Curtea Veche Publishing la Gaudeamus 2014
O nouă carte de Ligia Pop, pe 16 noiembrie la Raw Generation Expo
“Eticheta regală”, lansare de gală la Ateneul Român
Andrei Vieru, recital extraordinar de pian și lansare de carte la Ateneul Român
Curtea Veche Publishing prezintă “Întâlniri cu oameni remarcabili” de G.I. Gurdjieff
Curtea Veche Publishing la Body Mind Spirit Expo București
Lansarea volumului „Trei vieți într-una. Convorbiri cu Nicolae Drăgușin” de Constantin Erbiceanu
Curtea Veche Publishing la Bookfest Târgu Mureș
Papa Francisc – „Despre cer și pământ”, lansare la Librăria Cărturești
Precizare – Curtea Veche Publishing și Editura Curtea Veche

20 din 487 evenimente disponibile